Giriş Kayıt
Andrea Biklian

Andrea Biklian


Görsel Efekt, Sesler, Editör

Andrea Biklian, görsel efekt, sesler, editör. Manolya (1999), Zaman Ötesi (2003), Amerikan Başkanı (1995), Belanın Böylesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 89,074

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 601,302
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 416,184

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 343,847
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 581,579

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 221,450

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 151,262
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 302,043

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 147,666

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Görsel Efekt 6.8 171,571

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 354,979

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 54,885

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 177,215

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 79,609

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 427,806

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 283,083

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,026
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 237,847

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 63,199

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 581,096

Manolya
1999 Dram Görsel Efekt 8.0 252,620

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 338,762

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 57,120

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 141,519

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 302,853

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 102,609

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Görsel Efekt 5.7 81,197

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Görsel Efekt 6.3 182,324

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 56,076

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 151,747

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Görsel Efekt 6.8 45,116

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sesler 5.8 64,361

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Editorial Department 8.0 240,807

Red Rock Kasabası
1993 Suç Sesler 7.0 15,901

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 374,253

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 151,685

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.4 755,754

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 921,944
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,786) Rick and Morty (4,186) The Defenders (3,260) The Strain (2,906) Suits (1,847) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,057) The Last Ship (979) Breaking Bad (954)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017