Giriş Kayıt
Andrea Biklian

Andrea Biklian


Görsel Efekt, Sesler, Editör

Andrea Biklian, görsel efekt, sesler, editör. Manolya (1999), Amerikan Başkanı (1995), Zaman Ötesi (2003), Belanın Böylesi (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Transformers 5: Son Şövalye
2017 Aksiyon Görsel Efekt 5.2 102,870

Karayip Korsanları: Salazar’ın İntikamı
2017 Aksiyon Görsel Efekt 6.6 200,668

Müttefik
2016 Aksiyon Çeşitli 7.1 112,193

Demir Adam 3
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.2 642,861
2013 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 434,717

Transformers 3: Ay'ın Karanlık Yüzü
2011 Aksiyon Çeşitli 6.3 355,144
2011 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 629,744

A Takımı
2010 Aksiyon Görsel Efekt 6.8 228,642

Percy Jackson & Olimposlular: Şimşek Hırsızı
2010 Macera Görsel Efekt 5.9 158,570
2009 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 315,235

Beowulf: Ölümsüz Savaşçı
2007 Animasyon Görsel Efekt 6.2 151,539

Talihsiz Serüvenler Dizisi
2004 Macera Görsel Efekt 6.8 178,677

Yarından Sonra
2004 Aksiyon Görsel Efekt 6.4 369,555

Zaman Ötesi
2003 Aksiyon Görsel Efekt 5.6 56,200

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Görsel Efekt 7.4 184,112

Düş Kapanı
2003 Dram Görsel Efekt 5.5 82,241

Azınlık Raporu
2002 Aksiyon Görsel Efekt 7.7 448,841

Siyah Giyen Adamlar 2
2002 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 295,553

Belanın Böylesi
2002 Komedi Görsel Efekt 6.5 18,583
2001 Aksiyon Görsel Efekt 5.9 255,782

Görev Mars
2000 Macera Görsel Efekt 5.6 65,355

Yıldız Savaşları Bölüm I: Gizli Tehlike
1999 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 622,644

Manolya
1999 Dram Görsel Efekt 8.0 261,874

Mumya
1999 Aksiyon Görsel Efekt 7.0 352,111

Şifre Merkür
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 60,077

Derin Darbe
1998 Aksiyon Görsel Efekt 6.1 146,167

Jurassic Park : Kayıp Dünya
1997 Aksiyon Görsel Efekt 6.5 324,058

Uzay Yolu VIII: İlk Temas
1996 Aksiyon Görsel Efekt 7.6 106,594

101 Dalmaçyalı
1996 Aile Görsel Efekt 5.7 86,778

Çılgın Marslılar
1996 Komedi Görsel Efekt 6.3 189,522

Günışığı
1996 Aksiyon Görsel Efekt 5.8 58,908

Kasırga
1996 Aksiyon Görsel Efekt 6.3 157,035

Amerikan Başkanı
1995 Komedi Görsel Efekt 6.8 46,676

Tehlikeli Tür
1995 Aksiyon Sesler 5.8 66,701

Noel Gecesi Kabusu
1993 Animasyon Editorial Department 8.0 254,741

Red Rock Kasabası
1993 Suç Sesler 7.0 16,839

Geleceğe Dönüş 2
1989 Macera Görsel Efekt 7.8 398,955

Hayalet Avcıları 2
1989 Komedi Görsel Efekt 6.5 159,567

Yıldız Savaşları Bölüm VI: Jedi'ın Dönüşü
1983 Aksiyon Görsel Efekt 8.3 816,709

Yıldız Savaşları Bölüm V: İmparatorun Dönüşü
1980 Aksiyon Görsel Efekt 8.8 993,820
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018