Giriş Kayıt
Jim Bigham

Jim Bigham


Yapım Yöneticisi, Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Jim Bigham, yapım yöneticisi, yapımcı, yönetmen asistanı, yönetmen. Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları (2016), Striptiz Kulübü (2012), Kabus Gecesi (2001), Büyük Umutlar (1998) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: James Bigham
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bayan Peregrine'in Tuhaf Çocukları
2016 Macera Yapım Yöneticisi 6.7 105,559
2015 Komedi Yapım Yöneticisi 7.6 22,277
2014 Aksiyon Yapımcı 6.0 6,003

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Yapım Yöneticisi 6.1 114,188

Dostluğun Gücü
2011 Dram Yapım Yöneticisi 6.9 18,650
2010 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
9.0 54
2007 Belgesel Yapımcı    
2005 Dram Yapımcı 7.3 3,124

Kabus Gecesi
2001 Korku Yapım Yöneticisi 6.1 92,632
2000 Aksiyon Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.7 1,357

Büyük Umutlar
1998 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 44,672
1996 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
5.2 373
1993 Aksiyon Yapımcı 3.6 7,633
1988 Gizem Yönetmen Asistanı 4.8 419
1988 Dram Yapım Yöneticisi 5.2 459
1986 Dram Yapım Yöneticisi    

Karanlıkta Tek Başına
1982 Korku Yönetmen Asistanı 6.2 2,813

Vücut Ateşi
1981 Suç 0 7.4 24,717
1980 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 158
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017