Giriş Kayıt
Scott 'Bam Bam' Bigelow

Scott 'Bam Bam' Bigelow (45)


Oyuncu

Scott Charles Bigelow, 01 Eylül 1961 Asbury Park, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Major Payne (1995) yapımıyla biliniyor.19 Ocak 2007 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Scott Charles Bigelow
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1961
Ölüm Tarihi: 19 Ocak 2007
Doğum Yeri: Asbury Park, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Bam Bam Bigelow
Takma İsmi: The Beast From the East
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Spor Oyuncu 6.3 101
2000 39 Komedi Oyuncu 5.3 12,300

Joe'nin Böcekli Evi
1996 35 Komedi Oyuncu 5.4 10,677
1995 34 Komedi Oyuncu 6.2 24,633
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,690
1992 31 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Dunkirk (5,609) It (3,675) The Mountain Between Us (3,130) Mother! (1,767) American Made (1,592) Kingsman: The Golden Circle (1,545) Stronger (1,474) Loving Vincent (861) The Foreigner (799) Detroit (727)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,129) Vikings (4,801) Game of Thrones (3,406) Mr. Robot (2,711) Supernatural (1,965) Lucifer (1,675) Manhunt: Unabomber (1,540) Outlander (1,524) The Big Bang Theory (1,486) Arrow (1,394)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017