Giriş Kayıt
Scott 'Bam Bam' Bigelow

Scott 'Bam Bam' Bigelow (45)


Oyuncu

Scott Charles Bigelow, 01 Eylül 1961 Asbury Park, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Major Payne (1995) yapımıyla biliniyor.19 Ocak 2007 tarihinde (45 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Scott Charles Bigelow
Doğum Tarihi: 01 Eylül 1961
Ölüm Tarihi: 19 Ocak 2007
Doğum Yeri: Asbury Park, New Jersey, ABD
Diğer Bir İsmi: Bam Bam Bigelow
Takma İsmi: The Beast From the East
Burcu: Başak
Boyu: 1.91 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Spor Oyuncu 6.3 101
2005 Aksiyon Oyuncu 6.0 13
2000 39 Komedi Oyuncu 5.3 12,498

Joe'nin Böcekli Evi
1996 35 Komedi Oyuncu 5.4 10,677
1995 34 Komedi Oyuncu 6.2 26,400
1993 Spor Oyuncu 8.0 6,978
1992 31 Aksiyon Oyuncu    
Film Altyazıları
Rampage (13,094) Ready Player One (7,852) Blockers (1,823) Escape Plan 2: Hades (1,810) Tomb Raider (1,422) The Cured (724) Den 12. mann (605) Future World (590) Black Panther (507) Red Sparrow (359)
Dizi Altyazıları
Westworld (9,226) The 100 (2,696) La casa de papel (2,117) 12 Monkeys (2,078) The Expanse (1,920) The Crossing (1,683) Into the Badlands (1,680) Vikings (1,103) Legion (1,086) Supernatural (938)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018