Giriş Kayıt
Jean-Marie Bigard

Jean-Marie Bigard (63)


Oyuncu, Senarist

Jean-Marie Bigard, 17 Mayıs 1954 Fontaine-Luyères, Fransa doğumlu oyuncu, senarist. Le missionnaire (2009) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Mayıs 1954
Doğum Yeri: Fontaine-Luyères, Fransa
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 63 Komedi Oyuncu    
2017 63 Komedi Oyuncu 4.3 34
2009 55 Komedi Senarist
Oyuncu
6.5 1,010
2003 49 Komedi Oyuncu 5.4 1,191
2003 49 Komedi Oyuncu 4.8 287

Bir Kadın... Bir Erkek... Ve...
2002 48 Suç Oyuncu 6.2 1,886
1998 44 Biyografi Oyuncu 6.8 454
Dizi Altyazıları
Vikings (9,242) Supernatural (3,976) Mr. Robot (3,824) Game of Thrones (3,290) The Big Bang Theory (3,245) Gotham (3,014) Shameless (2,899) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,874) Arrow (2,826) The Flash (1,907)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017