Giriş Kayıt
Marc Bienstock

Marc Bienstock


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Marc Bienstock, yapımcı, yapım yöneticisi. Parçalanmış (2016), Ziyaret (2015), Ben Ölmeden Önce (2017), Kadavra (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapımcı    

Kasım Suçluları
2017 Suç Yapımcı 5.2 3,118
2017 Dram Yapımcı 5.8 697

İlle De Sen
2017 Gerilim Yapımcı 4.6 5,710

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Yapımcı 6.4 27,429

Parçalanmış
2016 Korku Yapımcı 7.3 244,418

Ziyaret
2015 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 90,346
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,579

Müptela
2014 Dram Yapımcı 5.2 6,921
2014 Komedi Yapımcı 4.6 1,089
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 18,292
2014 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 19,119
2014 Korku Yapımcı 4.3 5,404
2014 Komedi Yapımcı 5.8 6,429
2013 Dram Yapımcı 6.3 3,920
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332
2013 Korku Yapımcı 4.6 8,114

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı 4.9 3,659
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 9,589
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 16,077
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,374
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 646

Kadavra
2008 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 28,076
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129
2005 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Yapımcı 4.5 5,824
2003 Dram Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 4.3 556
2000 Dram Yapımcı 2.9 1,276
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (22,146) Blade Runner 2049 (3,632) Jigsaw (2,600) Geostorm (2,395) Last Flag Flying (1,737) The Man from Earth: Holocene (1,509) Dunkirk (1,362) It (1,083) The Foreigner (1,047) Justice League (834)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,951) Shameless (6,452) Black Mirror (6,039) Star Trek: Discovery (3,619) The Big Bang Theory (3,394) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,209) Supernatural (3,149) The X Files (2,143) The Gifted (2,041) The Blacklist (1,645)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018