Giriş Kayıt
Marc Bienstock

Marc Bienstock


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Marc Bienstock, yapımcı, yapım yöneticisi. Parçalanmış (2016), Ziyaret (2015), Kadavra (2008), Ben Ölmeden Önce (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı    
2017 Gerilim Yapımcı 4.6 3,714

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Yapımcı 6.4 19,069

Parçalanmış
2016 Korku Yapımcı 7.3 200,856

Ziyaret
2015 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 85,056
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,447

Müptela
2014 Dram Yapımcı 5.2 6,718
2014 Komedi Yapımcı 4.6 1,089
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 18,289
2014 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 18,458
2014 Korku Yapımcı 4.3 5,404
2014 Komedi Yapımcı 5.8 6,429
2013 Dram Yapımcı 6.3 3,920
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332
2013 Korku Yapımcı 4.6 7,933

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 9,589

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.3 15,008
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 646
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,060

Kadavra
2008 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 27,550
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129
2005 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868

Vahşi Şeyler 2
2004 Gerilim Yapımcı 4.5 5,207
2003 Dram Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 4.3 556
2000 Dram Yapımcı 2.9 1,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017