Giriş Kayıt
Marc Bienstock

Marc Bienstock


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Marc Bienstock, yapımcı, yapım yöneticisi. Parçalanmış (2016), Ziyaret (2015), Kadavra (2008), Ben Ölmeden Önce (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapımcı    
2017 Suç Yapımcı    
2017 Dram Yapımcı 5.9 320

İlle De Sen
2017 Gerilim Yapımcı 4.6 4,522

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Yapımcı 6.4 23,026

Parçalanmış
2016 Korku Yapımcı 7.3 218,100

Ziyaret
2015 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 87,439
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,479

Müptela
2014 Dram Yapımcı 5.2 6,796
2014 Komedi Yapımcı 4.6 1,089
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 18,292
2014 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 18,719
2014 Korku Yapımcı 4.3 5,404
2014 Komedi Yapımcı 5.8 6,429
2013 Dram Yapımcı 6.3 3,920
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332
2013 Korku Yapımcı 4.6 8,025

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 9,589

Denizci: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı    
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 16,058
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,374
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 646

Kadavra
2008 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 28,076
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129
2005 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Yapımcı 4.5 5,824
2003 Dram Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 4.3 556
2000 Dram Yapımcı 2.9 1,276
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017