Giriş Kayıt
Marc Bienstock

Marc Bienstock


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Marc Bienstock, yapımcı, yapım yöneticisi. Parçalanmış (2016), Ziyaret (2015), Ben Ölmeden Önce (2017), Kadavra (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Gerilim Yapımcı    

Kasım Suçluları
2017 Suç Yapımcı 5.3 4,953
2017 Dram Yapımcı 5.9 895

İlle De Sen
2017 Gerilim Yapımcı 4.6 6,655

Ben Ölmeden Önce
2017 Dram Yapımcı 6.4 31,340

Parçalanmış
2016 Korku Yapımcı 7.3 263,579

Ziyaret
2015 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.2 93,143
2014 Korku Yapımcı 4.8 4,839

Müptela
2014 Dram Yapımcı 5.2 7,074
2014 Komedi Yapımcı 4.6 1,142
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 5.5 18,939
2014 Korku Yapım Yöneticisi 5.4 19,283
2014 Korku Yapımcı 4.3 5,404
2014 Komedi Yapımcı 5.8 6,429
2013 Dram Yapımcı 6.3 3,920
2013 Aksiyon Yapımcı 5.1 332
2013 Korku Yapımcı 4.6 8,249

12 Tuzak 2: Kanunsuz
2013 Aksiyon Yapımcı 5.4 3,458

Denizci 3: Gizli Tehlike
2013 Aksiyon Yapımcı 4.9 3,659
2013 Komedi Yapım Yöneticisi 5.2 9,589
2011 Korku Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.2 16,077
2010 Suç Yapımcı
Yapım Yöneticisi
4.6 2,374
2010 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
5.0 646

Kadavra
2008 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.0 28,524
2008 Gerilim Yapımcı 4.3 1,129
2005 Dram Yapım Yöneticisi
Yapımcı
   

Vahşi Şeyler 3
2005 Aksiyon Yapımcı 4.5 3,868

Vahşi Şeyler 2
2004 Suç Yapımcı 4.5 5,824
2003 Dram Yapımcı    
2002 Suç Yapımcı 4.3 556
2000 Dram Yapımcı 2.9 1,276
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018