Giriş Kayıt
Adrienne Biddle

Adrienne Biddle (47)


Yapımcı

Adrienne Biddle, 17 Şubat 1971 Redwood City, California, ABD doğumlu yapımcı. The Monster (2016), Şubat (2015), Kaçamak (2006), Mockingbird (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 46 Dram Yapımcı 6.0 163

Bizi İzliyor
2017 46 Korku Yapımcı    
2016 45 Korku Yapımcı 5.4 11,193

Şubat
2015 44 Korku Yapımcı 5.8 9,498
2014 43 Korku Yapımcı 4.1 1,566
2014 Korku Yapımcı    

Dövüş
2009 38 Aksiyon Çeşitli 5.6 29,324

Doğmamış
2009 38 Dram Çeşitli 4.8 45,210

Otostopçu
2007 36 Aksiyon Çeşitli 5.6 37,323

Kaçamak
2006 35 Komedi Yapımcı 6.4 5,164

Aydaki Adam
1999 28 Biyografi Çeşitli 7.4 111,227
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,846) Den of Thieves (2,622) Maze Runner: The Death Cure (2,328) Hostiles (2,222) Winchester (2,205) 12 Strong (2,012) Submergence (1,693) Peter Rabbit (1,234) The Commuter (1,116) A martfüi rém (782)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,827) Supernatural (3,898) The Flash (3,345) The Terror (2,691) Legion (2,456) The Big Bang Theory (2,363) Gotham (2,070) The Expanse (2,009) The Crossing (1,887) Arrow (1,805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018