Giriş Kayıt
Adrienne Biddle

Adrienne Biddle (46)


Yapımcı

Adrienne Biddle, 17 Şubat 1971 Redwood City, California, ABD doğumlu yapımcı. The Monster (2016), Kaçamak (2006), Şubat (2015), Mockingbird (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Korku Yapımcı 5.3 7,520

Şubat
2015 44 Korku Yapımcı 5.5 3,210
2014 43 Korku Yapımcı 4.1 1,566
2014 Korku Yapımcı    

Dövüş
2009 38 Aksiyon Çeşitli 5.6 28,280

Doğmamış
2009 38 Dram Çeşitli 4.8 43,259

Otostopçu
2007 36 Aksiyon Çeşitli 5.6 35,785

Kaçamak
2006 35 Komedi Yapımcı 6.4 5,164

Aydaki Adam
1999 28 Biyografi Çeşitli 7.4 103,486
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (11,748) Live by Night (6,109) Hidden Figures (5,472) Rogue One (4,909) Split (4,607) Paterson (3,822) Assassin's Creed (3,794) Patriots Day (3,599) Allied (3,266) Passengers (1,523)
Dizi Altyazıları
Legion (9,073) Arrow (5,377) The Flash (3,285) The 100 (3,277) The Expanse (3,013) Colony (2,393) Designated Survivor (2,133) Vikings (1,858) The Last Kingdom (1,721) The Originals (1,694)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017