Giriş Kayıt
Adrienne Biddle

Adrienne Biddle (46)


Yapımcı

Adrienne Biddle, 17 Şubat 1971 Redwood City, California, ABD doğumlu yapımcı. The Monster (2016), Şubat (2015), Kaçamak (2006), Mockingbird (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bizi İzliyor
2017 46 Korku Yapımcı    
2017 46 Dram Yapımcı 6.8 35
2016 45 Korku Yapımcı 5.4 10,094

Şubat
2015 44 Korku Yapımcı 5.8 6,978
2014 43 Korku Yapımcı 4.1 1,566
2014 Korku Yapımcı    

Dövüş
2009 38 Aksiyon Çeşitli 5.6 29,066

Doğmamış
2009 38 Dram Çeşitli 4.8 44,334

Otostopçu
2007 36 Aksiyon Çeşitli 5.6 36,680

Kaçamak
2006 35 Komedi Yapımcı 6.4 5,164

Aydaki Adam
1999 28 Biyografi Çeşitli 7.4 105,806
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017