Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Adrienne Biddle

Adrienne Biddle (45)


Yapımcı

Adrienne Biddle, 17 Şubat 1971 Redwood City, California, ABD doğumlu yapımcı. Kaçamak (2006), The Monster (2016), February (2015), Mockingbird (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1971
Doğum Yeri: Redwood City, California, ABD
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 45 Korku Yapımcı 5.3 4,575
2015 44 Korku Yapımcı 5.4 2,517
2014 43 Korku Yapımcı 4.1 1,566
2014 Korku Yapımcı    

Dövüş
2009 38 Aksiyon Çeşitli 5.6 28,152

Doğmamış
2009 38 Dram Çeşitli 4.8 42,972

Otostopçu
2007 36 Aksiyon Çeşitli 5.6 35,550

Kaçamak
2006 35 Komedi Yapımcı 6.4 5,164

Aydaki Adam
1999 28 Biyografi Çeşitli 7.4 102,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017