Giriş Kayıt
Nilton Bicudo

Nilton Bicudo


Oyuncu

Nilton Bicudo, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Oyuncu 5.5 529
2013 Komedi Oyuncu 4.5 13

Sörfçü Kız Bruna
2011 Biyografi Oyuncu 6.1 4,976
2007 Dram Oyuncu 5.8 430
2007 Komedi Oyuncu 6.2 322
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,804) Stargate Origins (3,002) Vikings (2,959) Black Mirror (2,680) American Crime Story (1,472) The X Files (1,443) Star Trek: Discovery (1,249) Supernatural (1,237) McMafia (1,132) Altered Carbon (1,111)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018