Giriş Kayıt
Ross Bickell

Ross Bickell (70)


Oyuncu

George Ross Bickell Jr., 14 Ocak 1947 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Dövüşçü (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Ross Bickell Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1947
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 67 Suç Oyuncu 7.1 121,104

Dövüşçü
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.8 296,986

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 59 Komedi Oyuncu 5.7 13,580
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,944
1995 48 Komedi Oyuncu 6.2 24,633
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,954

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,690
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,172) Stronger (5,480) The Foreigner (4,893) Flatliners (3,953) Dunkirk (3,152) Beyond Skyline (2,364) American Made (2,098) Kingsman: The Golden Circle (1,824) Loving Vincent (1,735) It (1,684)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017