Giriş Kayıt
Ross Bickell

Ross Bickell (70)


Oyuncu

George Ross Bickell Jr., 14 Ocak 1947 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Dövüşçü (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Ross Bickell Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1947
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 67 Suç Oyuncu 7.1 118,632

Dövüşçü
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.8 293,416

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 59 Komedi Oyuncu 5.7 13,251
1999 Suç Oyuncu 8.1 57,702
1995 48 Komedi Oyuncu 6.2 24,083
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,582

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,583
Film Altyazıları
Baywatch (15,948) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,382) Dangal (2,594) 6 Days (2,563) Dunkirk (2,382) Lady Macbeth (2,358) Security (1,942) King Arthur: Legend of the Sword (1,463) Wakefield (1,373) Alien: Covenant (1,118)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (132,002) The Defenders (5,741) Rick and Morty (4,320) The Strain (2,989) Suits (2,146) The Sinner (1,662) Mr. Mercedes (1,506) Fargo (1,293) Breaking Bad (1,136) Preacher (1,062)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017