Giriş Kayıt
Ross Bickell

Ross Bickell (70)


Oyuncu

George Ross Bickell Jr., 14 Ocak 1947 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Dövüşçü (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Ross Bickell Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1947
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 67 Suç Oyuncu 7.1 114,364

Dövüşçü
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.9 287,701

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 59 Komedi Oyuncu 5.7 13,097
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,899
1995 48 Komedi Oyuncu 6.1 23,062
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,021

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,279
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (8,367) Rogue One (5,897) Split (4,479) Assassin's Creed (3,262) Hidden Figures (3,032) Paterson (2,733) Brimstone (2,505) Patriots Day (1,984) The Institute (1,611) The Great Wall (1,467)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,545) Legion (8,104) Arrow (4,870) Legends of Tomorrow (2,466) The Expanse (2,378) Into the Badlands (2,184) Vikings (2,088) The Blacklist (1,972) Black Sails (1,798) 24: Legacy (1,710)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017