Giriş Kayıt
Ross Bickell

Ross Bickell (70)


Oyuncu

George Ross Bickell Jr., 14 Ocak 1947 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Dövüşçü (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Ross Bickell Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1947
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 67 Suç Oyuncu 7.1 120,156

Dövüşçü
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.8 295,500

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 59 Komedi Oyuncu 5.7 13,499
1999 Suç Oyuncu 8.1 58,388
1995 48 Komedi Oyuncu 6.2 24,403
1990 Suç Oyuncu 7.7 26,799

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,690
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017