Giriş Kayıt
Ross Bickell

Ross Bickell (70)


Oyuncu

George Ross Bickell Jr., 14 Ocak 1947 Hackensack, New Jersey, ABD doğumlu oyuncu. Dövüşçü (2010) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: George Ross Bickell Jr.
Doğum Tarihi: 14 Ocak 1947
Doğum Yeri: Hackensack, New Jersey, ABD
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kirli Para
2014 67 Suç Oyuncu 7.1 113,312

Dövüşçü
2010 63 Biyografi Oyuncu 7.9 285,834

Taze Gelin Şaşkın Damat
2006 59 Komedi Oyuncu 5.7 13,085
1999 Suç Oyuncu 8.1 55,481
1995 48 Komedi Oyuncu 6.1 22,873
1990 Suç Oyuncu 7.7 25,903

Havaalanı 77
1977 30 Aksiyon Oyuncu 5.6 7,279
Film Altyazıları
Allied (9,688) Doctor Strange (9,643) Moana (8,051) Assassin's Creed (6,064) Lion (4,887) Arrival (3,804) Hacksaw Ridge (2,955) Fences (2,653) Nocturnal Animals (2,613) Forushande (2,115)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,215) Supernatural (7,630) The Expanse (4,733) Vikings (4,537) The Big Bang Theory (3,853) Suits (3,523) Legion (3,392) The Blacklist (3,320) Arrow (3,124) Sherlock (2,823)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017