Giriş Kayıt
Andrea Bianchi

Andrea Bianchi (92)


Yönetmen, Senarist, Editör

Andrea Bianchi, 31 Mart 1925 Rome, Lazio, İtalya doğumlu yönetmen, senarist, editör. Soy ve Öldür (1975) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 31 Mart 1925
Doğum Yeri: Rome, Lazio, İtalya
Diğer Bir İsmi: A.M. Frank W. | A.Frank Drew White | Andrew M. Whi
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 64 Dram Yönetmen
Senarist
Editör
4.7 35
1989 64 Korku Senarist
Yönetmen
4.1 171
1987 62 Suç Yönetmen 3.7 89
1986 61 Macera Yönetmen
Senarist
4.8 81
1982 57 Dram Senarist 5.1 36

Dehşet Gecesi
1981 56 Korku Yönetmen 5.6 3,606
1979 54 Yetişkin Yönetmen 6.0 466
1978 53 Komedi Yönetmen 7.1 7
1977 52 Yönetmen 5.5 33
1976 51 Dram Yönetmen
Senarist
5.5 67

Soy ve Öldür
1975 50 Gizem Yönetmen
Senarist
5.8 1,374
1974 49 Suç Yönetmen 6.3 240
1972 47 Macera Yönetmen 6.0 828
1972 47 Dram Senarist
Yönetmen
6.0 445
1971 46 Western Çeşitli 5.9 34
Dizi Altyazıları
The Flash (9,888) Better Call Saul (5,628) Fargo (4,672) Lucifer (3,823) The 100 (3,428) Gotham (3,423) Arrow (3,259) 12 Monkeys (2,638) American Gods (2,461) Supernatural (2,350)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017