Giriş Kayıt
Vikram Bhatt

Vikram Bhatt (48)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı, Oyuncu

Vikram Bhatt, 27 Ocak 1969 Hindistan doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı, oyuncu. Ghulam (1998), Awara Paagal Deewana (2002), Hamari Adhuri Kahaani (2015), Deewane Huye Paagal (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 27 Ocak 1969
Doğum Yeri: Hindistan
Diğer Bir İsmi: Mr. Vikram Bhatt
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 47 Korku Senarist
Yönetmen
4.5 989
2016 47 Korku Senarist 4.0 765
2016 47 Gerilim Senarist
Yönetmen
Müzik
4.3 458
2015 46 Gerilim Senarist 4.4 1,986
2015 46 Aksiyon Senarist
Oyuncu
5.1 690
2015 46 Dram Yapımcı 6.6 3,555
2015 46 Dram Oyuncu
Senarist
4.0 884
2015 46 Bilim-Kurgu Senarist
Yönetmen
3.7 1,234
2014 45 Aksiyon Senarist
Yönetmen
3.2 1,046
2013 44 Korku Senarist 4.8 891
2013 44 Dram Senarist 6.4 878
2012 43 Korku Yapımcı
Senarist
4.8 1,233

Raaz 3: Üçüncü Boyut
2012 43 Korku Yönetmen 3.9 2,712
2012 43 Romantik Senarist
Yönetmen
4.0 686

Bedenime Dokunma
2012 43 Gerilim Yapımcı
Senarist
5.2 2,561
2011 42 Aksiyon Yapımcı 5.9 160
2011 42 Dram Senarist 5.4 121
2011 42 Korku Yönetmen
Yapımcı
6.2 1,532
2010 41 Aksiyon Senarist
Yönetmen
5.6 503
2009 40 Dram Senarist
Yapımcı
5.9 51
2008 39 Dram Yapımcı
Yönetmen
Senarist
6.4 1,872
2007 38 Aksiyon Yönetmen 2.9 417
2007 38 Dram Yönetmen 6.4 207
2007 38 Dram Yönetmen 3.3 248
2007 38 Korku Yönetmen 1.6 156
2006 37 Dram Yönetmen
Senarist
4.4 300
2006 37 Romantik 4.9 366
2005 36 Komedi Yönetmen 5.3 3,461
2005 36 Dram Senarist 5.3 530
2005 36 Gerilim Yönetmen 5.5 309
2005 36 Aksiyon Yönetmen
Senarist
4.3 534
2004 35 Dram Senarist 6.1 384
2004 35 Dram Yönetmen
Senarist
4.7 770
2003 34 Yönetmen 5.3 547
2002 33 Aksiyon Yönetmen 6.4 5,031
2002 33 Aksiyon Yönetmen 3.2 1,703
2002 33 Fantastik Yönetmen 6.5 1,635
2001 32 Dram Yönetmen 6.0 648
1998 29 Suç Yönetmen 7.4 7,411
1996 27 Aksiyon Yönetmen 5.2 135
1996 27 Aksiyon Yönetmen 5.4 79
1994 25 Yönetmen 4.7 20
1991 22 Müzikal Editorial Department 7.3 2,741
1990 21 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.8 5,166
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017