Giriş Kayıt
Vikas Bhalla

Vikas Bhalla


Oyuncu, Müzisyen

Vikas Bhalla, oyuncu, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 2.9 133
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,814
2010 Komedi Oyuncu 4.6 2,074
2007 Komedi Oyuncu
Müzik
4.9 1,533
2006 Dram Oyuncu 4.4 300
2005 Komedi Oyuncu 5.8 131
1995 Suç Oyuncu 5.3 59
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,022) Kidnap (4,054) The Fate of the Furious (3,922) The Boss Baby (2,718) Contratiempo (1,863) Dangal (1,690) The Great Wall (1,475) The LEGO Batman Movie (1,314) Get Out (1,305) The Shack (1,144)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,590) American Gods (5,735) Fargo (4,760) Lucifer (4,647) The 100 (2,817) Into the Badlands (2,692) Arrow (2,594) The Flash (1,871) Doctor Who (1,779) 12 Monkeys (1,766)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017