Giriş Kayıt
Vikas Bhalla

Vikas Bhalla


Oyuncu, Müzisyen

Vikas Bhalla, oyuncu, müzisyen.

Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 2.9 133
2014 Aksiyon Oyuncu 5.4 12,814
2010 Komedi Oyuncu 4.6 2,074
2007 Komedi Oyuncu
Müzik
4.9 1,533
2006 Dram Oyuncu 4.4 300
2005 Komedi Oyuncu 5.8 131
1995 Suç Oyuncu 5.3 59
Film Altyazıları
Live by Night (9,476) Why Him? (6,589) Rogue One (3,356) Resident Evil: The Final Chapter (3,328) Patriots Day (2,379) Assassin's Creed (2,107) Hidden Figures (2,001) Paterson (1,298) Split (1,240) Allied (949)
Dizi Altyazıları
The Flash (5,090) Black Sails (4,173) Into the Badlands (3,215) Legion (2,376) The 100 (2,133) Vikings (1,816) Taken (1,537) The Originals (1,456) Designated Survivor (1,444) Arrow (1,398)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017