Giriş Kayıt
Vashu Bhagnani

Vashu Bhagnani


Yapımcı

Vashu Bhagnani, yapımcı. Rehnaa Hai Terre Dil Mein (2001), Biwi No. 1 (1999), Sarbjit (2016), F.A.L.T.U (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Puja & Vashu Bhagnani | Vasu Bhagnani | Vashu Vagn
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı    
2016 Biyografi Yapımcı 7.3 2,182
2015 Macera Yapımcı 4.4 672
2014 Komedi Yapımcı 1.8 5,945
2014 Dram Yapımcı 5.3 1,373
2013 Yapımcı 7.0 63
2013 Aksiyon Yapımcı 1.7 6,237
2012 Romantik Yapımcı 4.1 418
2011 Komedi 5.7 765
2011 Komedi Yapımcı 4.5 2,389
2009 Komedi Yapımcı 3.6 833
2009 Aksiyon Yapımcı 3.4 295
2008 Komedi Yapımcı 6.1 937
2007 Komedi 3.6 269
2005 Komedi Yapımcı 3.5 646
2005 Dram 7.2 837
2005 Dram Yapımcı 7.1 359
2005 Dram Yapımcı 4.2 578
2005 Romantik Yapımcı 5.6 623
2003 Komedi Yapımcı 3.0 174
2003 Aksiyon 5.3 957
2002 Romantik Yapımcı 4.6 544
2002 Dram Çeşitli
Yapımcı
5.6 1,334
2001 Yapımcı 4.5 296
2001 Dram 5.5 207
2001 Müzikal Yapımcı 7.5 4,145
2001 Romantik Yapımcı 5.1 826
2001 3.6 553
2000 Müzikal Yapımcı 3.1 480
2000 Komedi 5.0 541
1999 Komedi Yapımcı 5.6 3,229
1998 Aksiyon 6.0 44,558
1998 Aksiyon Yapımcı
Çeşitli
5.8 1,790
1998 Çeşitli 6.8 2,461
1997 Komedi Yapımcı 6.0 1,540
1995 Aksiyon 4.7 196
1995 Komedi Yapımcı 6.1 1,451
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017