Giriş Kayıt
Hilary Bevan Jones

Hilary Bevan Jones


Yapımcı, Yönetmen Asistanı

Hilary Bevan Jones, yapımcı, yönetmen asistanı. Rock'n Roll Teknesi (2009), The Children (2008), Cafe'deki Kız (2005), State of Play (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Hilary Bevan-Jones | Hillary Bevan-Jones | Hilary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 5.4 288

Suç Ortakları
2015 Macera Yapımcı 6.5 921
2014 Komedi Yapımcı 7.1 1,773
2014 Müzikal Yapımcı 7.6 163
2014 Dram Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı    
2013 Dram Yapımcı 7.7 3,048
2012 Dram Yapımcı 7.2 2,188

Rock'n Roll Teknesi
2009 Komedi Yönetmen Asistanı
Yapımcı
7.4 95,363
2008 Belgesel Çeşitli    
2008 Dram Yapımcı 6.0 14,452
2005 Dram Yapımcı    

Cafe'deki Kız
2005 Dram Yapımcı 7.6 7,374
2003 Suç Yapımcı 8.6 6,503
1998 Dram Yapımcı    
1996 Suç Yapımcı    
1989 Komedi Çeşitli 7.8 410
1988 Komedi Yapımcı 8.4 27,461
1982 Komedi Çeşitli 8.2 29,003
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017