Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
François Beukelaers

François Beukelaers (79)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

François Beukelaers, 02 Şubat 1938 Vilvoorde, Flanders, Belçika doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Paris'te Estonyalı Bir Kadın (2012), Eski Davulcu (2007), 22 Mayıs (2010), The Vintner's Luck (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1938
Doğum Yeri: Vilvoorde, Flanders, Belçika
Diğer Bir İsmi: Frans Beukelaers
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 78 Dram Oyuncu 5.9 74
2014 76 Dram Oyuncu 5.5 170

Paris'te Estonyalı Bir Kadın
2012 74 Dram Oyuncu 6.3 587

22 Mayıs
2010 72 Dram Oyuncu 6.0 603
2009 71 Komedi Oyuncu 6.5 289
2009 71 Biyografi Oyuncu 6.5 609
2009 71 Dram Oyuncu 5.7 630
2008 Dram Oyuncu 7.6 222

Kod Adı: JCVD
2008 70 Komedi Oyuncu 7.2 33,576

Eski Davulcu
2007 69 Komedi Oyuncu 7.1 7,975
2006 68 Aksiyon Oyuncu 5.9 597
2001 63 Komedi Oyuncu 7.0 1,543

Herkes Ünlü
2000 62 Komedi Oyuncu 7.0 2,817
1999 61 Aile Oyuncu 5.7 161
1998 60 Dram Oyuncu 6.8 209
1993 55 Dram Oyuncu 6.3 210
1993 55 Dram Oyuncu 6.7 323
1991 53 Belgesel Oyuncu 8.0 9
1989 51 Dram Oyuncu 6.3 370
1987 49 Dram Oyuncu 7.0 900
1985 47 Gerilim Oyuncu 6.3 158
1983 45 Dram Oyuncu 6.3 298

Bütün Bir Gece
1982 44 Dram Oyuncu 7.1 342
1975 37 Belgesel Oyuncu 7.9 19
1973 35 Dram Oyuncu 6.7 98
1968 30 Dram Oyuncu 7.2 421
1968 30 Dram Oyuncu 6.3 34

Saçını Kısa Kestiren Adam
1966 28 Dram Oyuncu
Yönetmen Asistanı
7.0 544
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017