Giriş Kayıt
Erik Betts

Erik Betts (50)


Dublör, Oyuncu

Erik Charles Betts, 22 Kasım 1967 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çarpışma (2004), Kazara Zengin (2002), Kıyamet Melekleri (2010), Çaylak Profesyonel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erik Charles Betts
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1967
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Erick Betts | Eric Betts | Erik C. Betts
Takma İsmi: The Dalai Drama
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 50 Aksiyon Dublör 6.7 160,686

Karınca Adam
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.3 427,292
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 1,299
2013 46 Komedi Dublör 2.9 3,499

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 76,393
2012 45 Animasyon Çeşitli 1.7 6,379

Ağır Abi
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,987
2011 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 44 Aksiyon Dublör 7.3 315,575

Yeşil Yaban Arısı
2011 44 Aksiyon Dublör 5.8 144,735

Son Hava Bükücü
2010 43 Aksiyon Dublör 4.2 130,836

Kıyamet Melekleri
2010 43 Aksiyon Dublör 5.2 88,141
2009 42 Aksiyon Dublör 7.8 987,745

Suretler
2009 42 Aksiyon Dublör 6.3 159,608

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 42 Aksiyon Dublör 5.8 186,114

Kan ve Kemik
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 28,146
2008 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 782

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 161,683
2008 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 317

Çaylak Profesyonel
2008 41 Komedi Dublör 5.8 72,038

Uslu Dur
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 37,398

Adaletin Peşinde
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 298
2006 39 Komedi Dublör 4.1 203

Ölümüne
2006 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 8,299

Şişman Kızlar
2006 39 Komedi Dublör 3.0 8,301
2006 Dram Dublör 7.6 10,810
2006 Komedi Dublör 7.4 566

Kara Şafak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 4,926
2005 Suç Dublör 8.1 5,339

Tuzak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Batman Başlıyor
2005 38 Aksiyon Çeşitli 8.3 1,123,276

Bizim Evin Erkeği
2005 38 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 21,145
2005 Suç Oyuncu 6.9 35,732

Çarpışma
2004 37 Dram Dublör 7.8 388,430
2004 37 Dram Dublör
Çeşitli
   

Başkanın Kızı
2004 37 Komedi Dublör 5.0 18,962
2004 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.0 25,127

Başımın Belası
2003 36 Komedi Dublör
Oyuncu
5.6 32,067

Beşikten Mezara
2003 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 37,725

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 121,522
2002 Suç Dublör 8.7 62,564
2001 Komedi Dublör 8.4 214,416
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 40,423
2001 Aksiyon Dublör 8.4 158,868

Vahşi Vahşi Batı
1999 32 Aksiyon Çeşitli 4.8 139,959

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.0 56,485
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.1 1,710
1998 Aksiyon Oyuncu 4.1 3,700
1997 30 Aksiyon Dublör 6.9 4,319
1997 30 Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.7 244
1996 29 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.2 56

Çıplak Casus
1996 29 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 32,549

Kan Sporu 2
1996 29 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,380

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Oyuncu 8.2 112,619
1995 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.1 552
1994 27 Komedi Çeşitli 4.1 5,847
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 17,927
1993 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.4 754
1993 26 Biyografi Çeşitli 6.7 1,089

Batman Dönüyor
1992 25 Aksiyon Çeşitli 7.0 240,287

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,926
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018