Giriş Kayıt
Erik Betts

Erik Betts (49)


Dublör, Oyuncu

Erik Charles Betts, 22 Kasım 1967 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çarpışma (2004), Kazara Zengin (2002), Kıyamet Melekleri (2010), Çaylak Profesyonel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erik Charles Betts
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1967
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Erick Betts | Eric Betts | Erik C. Betts
Takma İsmi: The Dalai Drama
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör 6.8 126,282

Karınca Adam
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.3 382,981
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 1,299
2013 46 Komedi Dublör 2.9 3,499

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 74,990
2012 45 Animasyon Çeşitli 1.8 6,079

Ağır Abi
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,443
2011 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 44 Aksiyon Dublör 7.3 305,638

Yeşil Yaban Arısı
2011 44 Aksiyon Dublör 5.8 141,583

Son Hava Bükücü
2010 43 Aksiyon Dublör 4.2 126,764

Kıyamet Melekleri
2010 43 Aksiyon Dublör 5.2 85,234
2009 42 Aksiyon Dublör 7.8 948,192

Suretler
2009 42 Aksiyon Dublör 6.3 156,580

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 42 Aksiyon Dublör 5.8 181,948

Kan ve Kemik
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 27,206
2008 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 782

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 157,699
2008 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 317

Çaylak Profesyonel
2008 41 Komedi Dublör 5.8 70,113

Uslu Dur
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 36,234

Adaletin Peşinde
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 298
2006 39 Komedi Dublör 4.1 203

Ölümüne
2006 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 8,299

Şişman Kızlar
2006 39 Komedi Dublör 3.0 8,301
2006 Dram Dublör    
2006 Komedi Dublör 7.4 566

Kara Şafak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 4,926
2005 Suç Dublör 8.1 5,339

Tuzak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Batman Başlıyor
2005 38 Aksiyon Çeşitli 8.3 1,067,915

Bizim Evin Erkeği
2005 38 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 20,596
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,930

Çarpışma
2004 37 Dram Dublör 7.8 377,701
2004 37 Dram Dublör
Çeşitli
   

Başkanın Kızı
2004 37 Komedi Dublör 5.0 18,198
2004 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.0 24,442

Başımın Belası
2003 36 Komedi Dublör
Oyuncu
5.6 30,601

Beşikten Mezara
2003 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 36,418

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 117,389
2002 Suç Dublör 8.7 59,883
2001 Komedi Dublör 8.4 207,982
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 39,313
2001 Aksiyon Dublör 8.4 155,357

Vahşi Vahşi Batı
1999 32 Aksiyon Çeşitli 4.8 135,792

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.0 54,661
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.1 1,710
1997 30 Aksiyon Dublör 6.9 4,319

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 108,689
1997 30 Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.7 244
1996 29 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
4.2 56

Çıplak Casus
1996 29 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 31,371
1996 29 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,380
1995 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.1 552
1994 27 Komedi Çeşitli 4.1 5,727
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 17,241
1993 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.4 754
1993 26 Biyografi Çeşitli 6.7 1,089

Batman Dönüyor
1992 25 Aksiyon Çeşitli 7.0 230,637

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,730
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,261) The Defenders (5,399) Rick and Morty (3,484) The Strain (2,238) Suits (1,798) The Sinner (1,539) Mr. Mercedes (1,301) Fargo (1,068) Breaking Bad (925) Vikings (810)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017