Giriş Kayıt
Erik Betts

Erik Betts (49)


Dublör, Oyuncu

Erik Charles Betts, 22 Kasım 1967 Boston, Massachusetts, ABD doğumlu dublör, oyuncu. Çarpışma (2004), Kazara Zengin (2002), Kıyamet Melekleri (2010), Çaylak Profesyonel (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Erik Charles Betts
Doğum Tarihi: 22 Kasım 1967
Doğum Yeri: Boston, Massachusetts, ABD
Diğer Bir İsmi: Erick Betts | Eric Betts | Erik C. Betts
Takma İsmi: The Dalai Drama
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.77 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Hızlı ve Öfkeli 8
2017 Aksiyon Dublör    

Karınca Adam
2015 48 Aksiyon Oyuncu 7.3 360,046
2014 47 Aksiyon Dublör 3.1 1,299
2013 46 Komedi Dublör 2.9 3,499

Devrim
2012 Aksiyon Dublör 6.7 73,904
2012 45 Animasyon Çeşitli 1.7 4,948

Ağır Abi
2012 45 Aksiyon Oyuncu 5.5 16,127
2011 Komedi Oyuncu    

Hızlı ve Öfkeli 5
2011 44 Aksiyon Dublör 7.3 295,632

Yeşil Yaban Arısı
2011 44 Aksiyon Dublör 5.8 139,591

Son Hava Bükücü
2010 43 Aksiyon Dublör 4.2 123,914

Kıyamet Melekleri
2010 43 Aksiyon Dublör 5.2 83,500
2009 42 Aksiyon Dublör 7.8 927,045

Suretler
2009 42 Aksiyon Dublör 6.3 154,837

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 42 Aksiyon Dublör 5.8 179,085

Kan ve Kemik
2009 42 Aksiyon Oyuncu 6.7 26,440
2008 41 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 782

Kartal Göz
2008 41 Aksiyon Dublör 6.6 155,347
2008 41 Aksiyon Oyuncu 6.8 317

Çaylak Profesyonel
2008 41 Komedi Dublör 5.8 68,961

Uslu Dur
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.2 35,211

Adaletin Peşinde
2007 40 Aksiyon Dublör    
2007 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 298
2006 39 Komedi Dublör 4.1 203

Ölümüne
2006 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.9 8,299

Şişman Kızlar
2006 39 Komedi Dublör 3.0 8,301
2006 Dram Dublör    
2006 Komedi Dublör 7.4 566

Kara Şafak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Ölüler Evi 2: Ölümcül Amaç
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
3.8 4,926
2005 Suç Dublör 8.1 5,049

Tuzak
2005 38 Aksiyon Dublör
Oyuncu
   

Batman Başlıyor
2005 38 Aksiyon Çeşitli 8.3 1,037,429

Bizim Evin Erkeği
2005 38 Aksiyon Dublör
Çeşitli
5.4 20,229
2005 Suç Oyuncu 6.9 34,417

Çarpışma
2004 37 Dram Dublör 7.8 372,343
2004 37 Dram Dublör
Çeşitli
   

Başkanın Kızı
2004 37 Komedi Dublör 5.0 17,753
2004 37 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.0 24,260

Başımın Belası
2003 36 Komedi Dublör
Oyuncu
5.6 30,601

Beşikten Mezara
2003 36 Aksiyon Oyuncu
Dublör
5.8 35,959

Kazara Zengin
2002 35 Komedi Dublör
Oyuncu
5.8 114,838
2002 Suç Dublör 8.7 58,415
2001 Komedi Dublör 8.4 203,207
2001 Aksiyon Oyuncu 7.6 38,727
2001 Aksiyon Dublör 8.4 153,139

Vahşi Vahşi Batı
1999 32 Aksiyon Çeşitli 4.8 133,548

Angel 2
1999 Aksiyon Dublör
Çeşitli
8.0 53,492
1998 Komedi Dublör
Oyuncu
7.1 1,710
1997 30 Aksiyon Dublör 6.9 4,319

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Oyuncu 8.2 106,060
1997 30 Dublör
Oyuncu
Çeşitli
4.7 244

Çıplak Casus
1996 29 Komedi Oyuncu
Dublör
5.3 30,254
1996 29 Aksiyon Çeşitli 4.8 2,380
1995 28 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.1 552
1994 27 Komedi Çeşitli 4.1 5,706
1993 Aksiyon Oyuncu
Dublör
6.4 16,476
1993 26 Aksiyon Dublör
Oyuncu
Çeşitli
5.4 754
1993 26 Biyografi Çeşitli 6.7 1,089

Batman Dönüyor
1992 25 Aksiyon Çeşitli 7.0 225,199

Yalan Rüzgarı
1973 Dram Oyuncu 5.2 4,616
Film Altyazıları
Live by Night (13,070) Resident Evil: The Final Chapter (6,057) Why Him? (5,702) Rogue One (4,177) Patriots Day (3,299) Hidden Figures (3,189) Assassin's Creed (3,115) Paterson (2,243) Split (2,235) Allied (2,223)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,289) The 100 (3,807) Legion (3,300) Into the Badlands (2,943) The Originals (2,635) The Last Kingdom (2,301) Arrow (2,135) Vikings (2,005) The Flash (1,862) The Expanse (1,819)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017