Giriş Kayıt
Dorothy Berwin

Dorothy Berwin


Yapımcı

Dorothy Berwin, yapımcı. Carol (2015), Timsah Gözyaşları (1998), Mal Canın Yongası (2001), 3 Nesil (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

3 Nesil
2015 Dram Yapımcı 5.7 3,761
2015 Dram Yapımcı 7.2 89,902
2005 Dram Yapımcı 7.0 2,801

Mal Canın Yongası
2001 Dram Yapımcı 6.6 3,785

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Yapımcı 6.3 5,052
1996 Komedi Yapımcı 6.8 2,758
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018