Giriş Kayıt
Dorothy Berwin

Dorothy Berwin


Yapımcı

Dorothy Berwin, yapımcı. Carol (2015), Timsah Gözyaşları (1998), Mal Canın Yongası (2001), On a Clear Day (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

3 Nesil
2015 Dram Yapımcı 5.6 2,654
2015 Dram Yapımcı 7.2 82,416
2005 Dram Yapımcı 7.0 2,801

Mal Canın Yongası
2001 Dram Yapımcı 6.6 3,785

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Yapımcı 6.3 5,052
1996 Dram Yapımcı 6.8 2,653
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017