Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,239

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 529,700

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 111,201

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 41,634
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 764,559

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 132,948

Çılgın Çocuklar-2
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 46,422

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 29,278

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,145

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 86,797
2001 Western Makyaj 5.9 217

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 11,493
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 27,545
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 205,000
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 38,827
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 19,567

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 22,969
1996 Korku Sanat Bölümü    
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,041

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.1 15,504
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017