Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 574,266

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 117,613

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 45,881
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 842,584

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 139,852

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 50,931

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 30,680

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,779

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 93,769
2001 Western Makyaj 5.8 227

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 12,018
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 29,082
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 217,423
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 43,299
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 21,236
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490
1996 Korku Sanat Bölümü 4.2 3,581

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 23,646
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,609

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,386
1994 Dram Sanat Bölümü 3.6 400
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,696) Den of Thieves (2,452) Hostiles (2,429) 12 Strong (2,366) Maze Runner: The Death Cure (2,051) Winchester (1,481) Peter Rabbit (1,349) Submergence (1,346) The Commuter (996) Wildling (883)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,524) The Flash (3,223) Supernatural (3,119) The Terror (2,878) Legion (2,808) The Crossing (1,800) The Expanse (1,725) The Big Bang Theory (1,213) Vikings (1,127) Arrow (1,077)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018