Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 579,061

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 118,316

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 46,353
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 851,519

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 140,570

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 51,431

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 30,888

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,779

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.5 94,495
2001 Western Makyaj 5.8 227

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 12,123
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 29,268
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 218,787
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 43,789
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 21,380
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490
1996 Korku Sanat Bölümü 4.2 3,581

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 23,646
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,609

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,780
1994 Dram Sanat Bölümü 3.6 400
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Dizi Altyazıları
Westworld (5,570) The Expanse (3,009) The 100 (2,700) La casa de papel (1,945) Colony (1,799) The Crossing (1,554) Luke Cage (1,416) Genius (1,230) 12 Monkeys (1,097) Vikings (1,061)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018