Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 548,512

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 113,750

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 43,421
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 795,683

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 136,097

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 48,414

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 29,808

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 89,757
2001 Western Makyaj 5.9 217

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 11,671
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 28,275
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 210,684
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 40,694
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 20,306
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 22,969
1996 Korku Sanat Bölümü    
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,041

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 15,987
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017