Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 554,159

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 114,650

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 43,953
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 804,965

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 137,070

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 48,875

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 29,952

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 90,653
2001 Western Makyaj 5.9 217

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 11,808
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 28,473
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 212,274
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,385
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 20,539
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 22,969
1996 Korku Sanat Bölümü    
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,041

Teksas Testere Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,146
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017