Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 565,531

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 116,508

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 45,025
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 824,661

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 138,782

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 50,090

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 30,330

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 92,436
2001 Western Makyaj 5.8 227

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 11,976
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 28,825
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 215,311
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 42,478
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 20,951
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490
1996 Korku Sanat Bölümü 4.2 3,581

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 23,646
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,607

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,386
1994 Dram Sanat Bölümü 3.6 400
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (4,287) Blade Runner 2049 (3,885) Last Flag Flying (3,743) Jigsaw (3,613) The Man from Earth: Holocene (3,584) Geostorm (3,355) Dunkirk (1,281) The Open House (1,266) The Foreigner (1,045) It (1,035)
Dizi Altyazıları
Vikings (21,288) Black Mirror (6,163) Supernatural (4,344) The Big Bang Theory (3,873) Shameless (3,517) The Flash (3,493) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,342) The Blacklist (2,196) Knightfall (1,835) The X Files (1,807)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018