Giriş Kayıt
Kevin Berve

Kevin Berve


Sanat Bölümü, Özel Efekt, Makyaj, Oyuncu

Kevin Berve, sanat bölümü, Özel efekt, makyaj, oyuncu. Kill Bill Vol. 1 (2003), Kill Bill Vol. 2 (2004), Ofis Çılgınlığı (1999), Bir Zamanlar Meksika'da (2003) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.9 7,391

Bir Dalavere Öyküsü
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 5,184
2004 Aksiyon Sanat Bölümü 8.0 559,635

Teksas Katliamı
2003 Korku Sanat Bölümü 6.2 115,699

Çılgın Çocuklar 3-D: Oyun Bitti
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 4.2 44,456
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 8.1 814,047

Bir Zamanlar Meksika'da
2003 Aksiyon Sanat Bölümü 6.4 137,892

Çılgın Çocuklar 2: Kayıp Düşler Adası
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 49,492

Yeni Öğrenci
2002 Komedi Sanat Bölümü 5.9 30,131

Amerikan Haydutları
2001 Aksiyon Özel Efekt 6.0 12,388

Çılgın Çocuklar
2001 Aksiyon Sanat Bölümü 5.4 91,472
2001 Western Makyaj 5.9 217

Vahşi Aşk
2000 Dram Özel Efekt 5.8 11,898
2000 Komedi Özel Efekt 6.8 28,630
1999 Komedi Özel Efekt
Makyaj
5.7 376

Ofis Çılgınlığı
1999 Komedi Sanat Bölümü 7.8 213,714
1998 Komedi Sanat Bölümü 5.0 7,212
1997 Dram Sanat Bölümü 6.9 41,913
1997 Biyografi Sanat Bölümü 6.7 20,732
1997 Dram Sanat Bölümü 6.0 490
1996 Korku Sanat Bölümü 4.2 3,581

Guffman'ı Beklerken
1996 Komedi Sanat Bölümü 7.6 23,646
1995 Komedi Sanat Bölümü 5.5 7,041

Teksas Katliamı: İleriki Nesil
1994 Komedi Sanat Bölümü 3.2 16,366
1994 Dram Sanat Bölümü 3.6 400
1994 Aksiyon Sanat Bölümü
Oyuncu
6.1 3,331
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017