Giriş Kayıt
Michael J. Bertolina

Michael J. Bertolina


Sanat Bölümü, Sanat Yönetmeni

Michael J. Bertolina, sanat bölümü, sanat yönetmeni. Striptiz Kulübü (2012), Gece Uçuşu (2005), Sen, Ben ve Dupree (2006), Çık Aramızdan (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Striptiz Kulübü
2012 Komedi Sanat Bölümü 6.1 116,469
2011 Macera Sanat Bölümü 7.0 206,608

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 Aksiyon Sanat Bölümü 5.8 183,438

Akıllı Ol
2008 Aksiyon Sanat Bölümü 6.5 177,741

Çık Aramızdan
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.3 33,403

Damadı Öpebilirsin
2007 Komedi Sanat Bölümü 6.0 126,701
2007 Komedi Sanat Bölümü 5.9 16,928

Sen, Ben ve Dupree
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.6 71,551
2006 Komedi Sanat Bölümü 6.4 23,963
2006 Komedi Sanat Bölümü 5.7 803
2005 Dram Sanat Yönetmeni 5.8 539

Gece Uçuşu
2005 Gizem Sanat Bölümü 6.5 99,539

Lanet
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.0 27,524
2005 Komedi Sanat Bölümü 8.8 235,784

Güzellik Salonu
2005 Komedi Sanat Bölümü 5.5 14,140
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 2,143
2003 Komedi Sanat Bölümü    

Kıyamet Ateşi
2002 Aksiyon Sanat Bölümü 3.6 1,209

Mükemmel Aşk
2001 Komedi Sanat Bölümü 4.2 126
1999 Suç Çeşitli 6.2 5,624
1997 Suç Çeşitli 7.5 259,780
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017