Giriş Kayıt
Jennifer Berry

Jennifer Berry (33)


Oyuncu

Jennifer Berry, 22 Şubat 1984 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu. Seksi Futbolcu (2006), (2011) Sucker Punch (2011), (2010) Hellcats (2010), (2009) The Troop (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 22 Şubat 1984
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 27 Aksiyon Çeşitli 6.1 202,836
2010 Komedi Oyuncu
Çeşitli
6.8 9,239
2009 Macera Çeşitli 6.2 713

Seksi Futbolcu
2006 22 Komedi Çeşitli 6.4 121,276

İki Fıstık
2004 20 Suç Oyuncu 5.5 102,959
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (15,965) Passengers (9,150) Doctor Strange (5,546) Arrival (4,218) Fences (3,472) Assassin's Creed (3,370) Allied (3,184) Hacksaw Ridge (2,729) Moana (2,168) Forushande (1,761)
Dizi Altyazıları
Supernatural (12,297) Taboo (9,962) The 100 (9,300) Legion (8,918) The Big Bang Theory (6,667) Black Sails (6,648) Arrow (5,228) Vikings (4,176) The Flash (3,672) The Expanse (3,664)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017