Giriş Kayıt
Stu Bernstein

Stu Bernstein


Sesler

Stu Bernstein, sesler. Ben, Robot (2004), Kaçak (1993), Maskeli Kahraman Zorro (1998), Kusursuz Fırtına (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stewart K. Bernstein | Stewart Bernstein | Stew Be
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2005 Aksiyon Sesler 5.6 308

Aşk Vadisi
2005 Dram Sesler 6.5 16,692

Çılgın Garsonlar
2005 Komedi Sesler 6.8 80,737

Mutlu Sonlar
2005 Komedi Sesler 6.5 8,193

Ben, Robot
2004 Aksiyon Sesler 7.1 438,200

Uzak Ülke
2003 Aksiyon Sesler 7.5 58,960

Aşk için Değer
2003 Komedi Sesler 5.1 6,002

Öldüren Şüphe
2002 Suç Sesler 6.1 21,469

Büyük Günahlar
2002 Suç Sesler 6.3 33,768
2002 Suç Sesler 5.3 21,061

Tek
2001 Aksiyon Sesler 5.9 82,948

Dikey Limit
2000 Aksiyon Sesler 5.9 53,280

Kusursuz Fırtına
2000 Aksiyon Sesler 6.4 141,893

İş Bitirici
2000 Komedi Sesler 4.7 10,227

Maskeli Kahraman Zorro
1998 Aksiyon Sesler 6.7 149,032
1998 Romantik Sesler 6.2 5,254
1998 Korku Sesler    

Aşkın Gücü
1996 Komedi Sesler 6.3 41,094

Fransız Öpücüğü
1995 Komedi Sesler 6.6 41,629

Mavi Elbiseli Şeytan
1995 Suç Sesler 6.7 13,500

Kuzey
1994 Macera Sesler 4.4 12,082
1994 Aksiyon Sesler 6.7 39,347

Kusursuz Dünya
1993 Suç Sesler 7.5 63,762

Kaçak
1993 Aksiyon Sesler 7.8 233,356

Bir Günlük Başkan
1993 Komedi Sesler 6.8 43,666

Kayboluş
1993 Dram Sesler 6.3 20,455
1992 Biyografi Sesler 5.8 7,986
1992 Suç Sesler 6.5 2,656

Şehrin Kalbi
1991 Suç Sesler 6.9 13,088

Doktor
1991 Dram Sesler 6.9 4,108

Kaçış
1990 Aksiyon Sesler 5.4 2,589

Rocky 5
1990 Dram Sesler 5.2 106,392

Tango Ve Cash
1989 Aksiyon Sesler 6.4 83,829

Kızım Elden Gidiyor
1989 Komedi Sesler 5.3 3,325
1988 Suç Sesler 7.3 1,507

Annemi Trenden Nasıl Atarım
1987 Suç Sesler 6.2 29,191
1986 Suç Sesler    

Kuzey ve Güney
1985 Dram Sesler 8.1 8,153
Dizi Altyazıları
Westworld (9,681) La casa de papel (5,658) The Flash (3,404) Legion (2,959) The 100 (1,902) Fear the Walking Dead (1,818) The Terror (1,702) Into the Badlands (1,399) Lucifer (1,349) The Big Bang Theory (1,335)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018