Giriş Kayıt
Jeffrey T. Bernstein

Jeffrey T. Bernstein


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jeffrey T. Bernstein, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Fidye (1996), Julie & Julia (2009), Hayalet Şehir (2008), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.9 2,209
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 254,791
2013 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 76,298
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapım Yöneticisi 8.6 85,779
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 61,968

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 49,375
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 84,267
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 4,555
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.9 28,636

Hayalet Şehir
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 62,090

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 150,385
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 1,245
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 24,978
2005 Dram Yönetmen Asistanı 8.5 171

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 4,125
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 5,858

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 4.2 17,082

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen Asistanı 9.2 208,573

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,223
1999 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 3,911
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,671

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,514

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,043

Barışçı
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 47,808

Fidye
1996 Most Popular by Genre Yönetmen Asistanı 6.6 102,389

Karanlıktan Önce
1996 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 5,170

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 9,783

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Çeşitli 6.2 20,099
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,155

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.5 49,981
Dizi Altyazıları
The Flash (9,334) Better Call Saul (7,049) Lucifer (4,153) Fargo (4,100) American Gods (3,799) Gotham (3,714) The 100 (3,271) Twin Peaks (3,216) 12 Monkeys (2,817) Supernatural (2,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017