Giriş Kayıt
Jeffrey T. Bernstein

Jeffrey T. Bernstein


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jeffrey T. Bernstein, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Fidye (1996), Julie & Julia (2009), Hayalet Şehir (2008), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.8 2,804
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 272,831
2013 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 77,592
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapım Yöneticisi 8.6 88,427
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 63,109

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 50,425
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 86,851
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 4,555
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.9 29,002

Hayalet Şehir
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 63,304

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 153,942
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 1,245
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 25,394
2005 Dram Yönetmen Asistanı 8.5 171

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 4,125
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 5,936

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 4.2 17,421

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen Asistanı 9.2 218,163

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,223
1999 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 3,911
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,671

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,514

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,043

Barışçı
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 48,681

Fidye
1996 Most Popular by Genre Yönetmen Asistanı 6.6 104,647

Karanlıktan Önce
1996 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 5,170

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 9,783

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Çeşitli 6.2 20,099
1994 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 1,587
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,488

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.5 51,142
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017