Giriş Kayıt
Jeffrey T. Bernstein

Jeffrey T. Bernstein


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Jeffrey T. Bernstein, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Fidye (1996), Julie & Julia (2009), Hayalet Şehir (2008), The Sitter (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Yapımcı 6.8 3,105
2015 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.7 292,082
2013 Suç Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.4 79,016
2012 Komedi Yapım Yöneticisi    

Haber Stüdyosu
2012 Dram Yapım Yöneticisi 8.6 91,445
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 5.7 64,031

Sokak Dansı 3D
2010 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 51,520
2009 Komedi Yapım Yöneticisi
Yönetmen Asistanı
7.9 29,363
2009 Biyografi Yönetmen Asistanı 7.0 90,185
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 4,555

Hayalet Şehir
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 6.7 64,254

Manhattan'da sihir
2007 Animasyon Yönetmen Asistanı 7.1 158,271
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 8.0 1,245
2007 Suç Yönetmen Asistanı 8.1 25,765
2005 Dram Yönetmen Asistanı 8.5 171

Minik Kaçamaklar
2001 Komedi Yönetmen Asistanı 4.4 4,125
2000 Komedi Yönetmen Asistanı 7.6 5,944

Rocky ve Bullwinkle'ın Maceları
2000 Animasyon Yönetmen Asistanı 4.2 17,774

Soprano Ailesi
1999 Suç Yönetmen Asistanı 9.2 229,259

50 Cesur Kemancı
1999 Dram Yönetmen Asistanı 6.8 10,894
1999 Suç Yönetmen Asistanı 6.1 3,911
1999 Komedi Yönetmen Asistanı 5.6 1,671

Köprüdeki Lulu
1998 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 3,514

Sıkı Polis
1998 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.2 1,043

Barışçı
1997 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.9 49,434

Fidye
1996 Most Popular by Genre Yönetmen Asistanı 6.6 107,429

Karanlıktan Önce
1996 Suç Yönetmen Asistanı 6.6 5,170

Erkek Yok, Problem Yok
1995 Komedi Çeşitli 6.4 10,549

Aşk Ve Zeka
1994 Komedi Çeşitli 6.2 20,099
1994 Suç Yönetmen Asistanı 7.9 1,587
1993 Komedi Çeşitli 6.9 17,812

Uzak Ufuklar
1992 Macera Çeşitli 6.5 52,588
Film Altyazıları
Rampage (15,506) Ready Player One (10,979) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,753) The Cured (1,520) Blockers (1,279) Den 12. mann (727) Set It Up (554) Black Panther (549) Journey's End (477)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,113) 12 Monkeys (2,999) Into the Badlands (2,739) La casa de papel (2,261) The 100 (1,892) Legion (1,462) Fear the Walking Dead (1,140) The Crossing (1,135) The Expanse (1,021) Unsolved (989)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018