Giriş Kayıt
Fred Berner

Fred Berner


Yapımcı, Yönetmen Asistanı, Yönetmen, Yapım Yöneticisi

Fred Berner, yapımcı, yönetmen asistanı, yönetmen, yapım yöneticisi. Pollock (2000), Konuş Benimle (2004), Chicago Polis Departmanı (2014), Chicago Med (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Frederic Berner
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Yönetmen 7.2 687
2015 Dram Yönetmen 7.8 6,861

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.2 17,874
2014 Dram 5.3 278
2012 Suç Yapımcı 7.7 10,766
2010 Dram Yapımcı 5.2 558
2009 Dram Yapımcı 6.2 1,896

Konuş Benimle
2004 Dram Yapımcı 7.4 21,857
2001 Suç Yapımcı 7.4 19,428
2000 Biyografi Yapımcı 7.0 23,384
1999 Suç Yönetmen 8.1 58,867

Büyük Beyaz Yumruk
1996 Komedi Yapımcı 5.4 7,608
1994 Dram Yapımcı    

42. Caddedeki Vanya
1994 Komedi Yapımcı 7.5 3,450
1993 Dram Yapımcı 6.9 1,155

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Yapımcı 5.6 2,725
1990 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.7 26,927
1990 Dram Yapımcı 5.8 173
1989 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.1 1,691
1986 Suç Yönetmen Asistanı    
1985 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.1 768
1985 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 258
1983 Komedi Çeşitli 6.3 6,227
1982 Suç Yönetmen Asistanı 5.9 1,032
1981 Korku Yönetmen Asistanı 6.4 3,357
1981 Komedi Yapım Yöneticisi 5.6 3,350

Korku Yuvası
1981 Korku Yönetmen Asistanı 4.5 671
1972 Macera Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.9 573
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017