Giriş Kayıt
Sharon Bernbaum

Sharon Bernbaum


Oyuncu

Sharon Bernbaum, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Dram Oyuncu    
1998 Aksiyon Oyuncu    

Maksimum Risk
1996 Aksiyon Oyuncu 5.4 16,084
1995 Dram Çeşitli    

Glenn Gould Hakkında Otuz İki Kısa Film
1993 Biyografi Oyuncu 7.5 3,117
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (6,754) The Flash (6,111) Gotham (2,809) Into the Badlands (2,576) Fargo (1,400) Bates Motel (1,324) Game of Thrones (1,319) Vikings (1,240) Billions (1,217) The Blacklist (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017