Giriş Kayıt
Maurice Bernart

Maurice Bernart


Yapımcı, Oyuncu

Maurice Bernart, yapımcı, oyuncu. Série noire (1979), Western (1997), J'embrasse pas (1991), Hoşçakal Maymun (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Oyuncu 6.1 77
2009 Dram Oyuncu 6.2 833
2004 Dram Yapımcı 4.8 80
2002 Dram Yapımcı 6.8 245

Umutsuz Bir Aşk Hikayesi
2002 Dram Oyuncu 6.1 311
2002 Dram 5.8 598
2001 Dram Yapımcı 4.8 60
2000 Dram Yapımcı 7.2 277
2000 Suç Oyuncu 6.3 579
1999 Dram Yapımcı 7.2 366
1997 Komedi Yapımcı
Çeşitli
7.0 942
1996 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.3 530
1996 Komedi Yapımcı 6.8 83
1991 Dram Yapımcı 6.9 937
1990 Macera Yapımcı 5.8 591
1989 Dram Yapımcı 7.0 375
1989 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.6 623
1986 Dram Yapımcı 6.0 346
1986 Dram Yapımcı 7.5 647
1981 Biyografi 7.8 150

Sakin Yolculuk
1980 Dram Yapımcı 8.3 476
1979 Suç Yapımcı 7.7 1,669

Hoşçakal Maymun
1978 Komedi Yapımcı 6.6 793
1977 Dram Yapımcı 6.9 349
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,389) Blade Runner 2049 (3,381) Jigsaw (2,447) Geostorm (2,234) Last Flag Flying (1,670) The Man from Earth: Holocene (1,466) Dunkirk (1,256) It (1,008) The Foreigner (982) Justice League (761)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,376) Shameless (5,742) Black Mirror (5,608) Star Trek: Discovery (3,248) The Big Bang Theory (3,230) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,086) Supernatural (3,046) The X Files (2,095) The Gifted (1,878) The Blacklist (1,595)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018