Giriş Kayıt
Ida Bernardini

Ida Bernardini (80)


Oyuncu

Ida Bernardini, 27 Şubat 1921 doğumlu oyuncu. Baba 3 (1990) yapımıyla biliniyor.23 Haziran 2001 tarihinde (80 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 27 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 23 Haziran 2001
Diğer Bir İsmi: Ida Bernadini
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Oyuncu 5.2 779

Cenaze Töreni
1996 75 Suç Oyuncu 6.6 6,974
1994 Komedi Oyuncu 5.4 1,779

Günaha Davet
1993 72 Suç Oyuncu 7.8 106,447
1992 71 Komedi Oyuncu 6.0 1,157

Baba 3
1990 69 Suç Oyuncu 7.6 296,661
1988 67 Komedi Oyuncu 6.0 314
1987 66 Suç Oyuncu 6.1 1,122
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017