Giriş Kayıt
Barry Bernard

Barry Bernard (78)


Oyuncu

George Bonhomme, 03 Ekim 1899 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1940) Yabancı Muhabir (1940), (1952) Sahne Işıkları (1952), (1953) Titanik Faciası (1953), (1957) Pal Joey (1957) gibi yapımlarla biliniyor.24 Haziran 1978 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George Bonhomme
Doğum Tarihi: 03 Ekim 1899
Ölüm Tarihi: 24 Haziran 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 65 Komedi Oyuncu 6.8 1,098
1962 63 Komedi Oyuncu 6.9 1,224
1960 61 Dram Oyuncu 6.4 2,099
1960 Suç Oyuncu 8.4 841
1959 60 Dram Oyuncu 5.7 3,361
1958 59 Korku Oyuncu 5.1 415
1957 58 Dram Oyuncu 6.8 3,725

İnsan Avcıları
1957 58 Dram Oyuncu 6.6 693
1955 Suç Oyuncu 8.6 10,787
1955 56 Dram Oyuncu 7.0 1,927
1955 56 Macera Oyuncu 6.3 801

İntikam Geçidi
1954 55 Dram Oyuncu 6.3 1,637
1953 54 Biyografi Oyuncu 6.9 2,285

Titanik Faciası
1953 54 Dram Oyuncu 7.3 5,033
1953 54 Macera Oyuncu 6.1 97

Sahne Işıkları
1952 53 Dram Oyuncu 8.1 13,588
1948 49 Dram Oyuncu 6.6 957
1947 48 Dram Oyuncu 6.6 832
1947 48 Suç Oyuncu 6.8 2,695
1946 47 Dram Oyuncu 7.2 1,284
1945 46 Dram Oyuncu 6.3 6
1945 46 Dram Oyuncu 6.4 541

Tatlı Yalan
1944 45 Dram Oyuncu 7.3 5,236
1942 43 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,521
1942 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,015

Yabancı Muhabir
1940 41 Gizem Oyuncu 7.6 14,588
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017