Giriş Kayıt
Barry Bernard

Barry Bernard (78)


Oyuncu

George Bonhomme, 04 Ekim 1899 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. (1952) Sahne Işıkları (1952), (1940) Yabancı Muhabir (1940), (1953) Titanik Faciası (1953), (1957) Pal Joey (1957) gibi yapımlarla biliniyor.24 Haziran 1978 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: George Bonhomme
Doğum Tarihi: 04 Ekim 1899
Ölüm Tarihi: 24 Haziran 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1964 65 Komedi Oyuncu 6.8 1,098
1962 63 Komedi Oyuncu 6.9 1,224
1960 61 Dram Oyuncu 6.4 2,194
1960 Suç Oyuncu 8.4 841
1959 60 Dram Oyuncu 5.7 3,361
1958 59 Korku Oyuncu 5.1 415
1957 58 Dram Oyuncu 6.8 3,725

İnsan Avcıları
1957 58 Dram Oyuncu 6.6 693
1955 Suç Oyuncu 8.6 11,770
1955 56 Dram Oyuncu 7.0 1,927
1955 56 Macera Oyuncu 6.3 801

İntikam Geçidi
1954 55 Dram Oyuncu 6.3 1,637
1953 54 Biyografi Oyuncu 6.9 2,285
1953 54 Suç Oyuncu 6.5 222

Titanik Faciası
1953 54 Dram Oyuncu 7.2 5,450
1953 54 Macera Oyuncu 6.1 97

Sahne Işıkları
1952 53 Dram Oyuncu 8.1 14,932
1948 49 Dram Oyuncu 6.6 1,026
1947 48 Dram Oyuncu 6.6 913
1947 48 Suç Oyuncu 6.8 2,851
1946 47 Dram Oyuncu 7.2 1,284
1945 46 Dram Oyuncu 6.3 6
1945 46 Dram Oyuncu 6.4 541

Tatlı Yalan
1944 45 Dram Oyuncu 7.4 5,576
1944 45 Komedi Oyuncu 6.9 1,214
1942 43 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,521
1942 43 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,198

Yabancı Muhabir
1940 41 Gizem Oyuncu 7.6 15,258
Dizi Altyazıları
Westworld (15,209) Supernatural (4,553) La casa de papel (4,034) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,360) Gotham (3,339) Arrow (2,505) 13 Reasons Why (2,031) The 100 (2,025) Lucifer (1,803) The Flash (1,763)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018