Giriş Kayıt
Serena Berman

Serena Berman


Oyuncu

Serena Berman, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu 6.6 4,965
2009 Komedi Oyuncu 6.3 727
2003 Animasyon Oyuncu    
2002 Animasyon Oyuncu    

Yedi Kız Arkadaşım
1999 Komedi Oyuncu 6.0 995
Film Altyazıları
Rampage (16,141) Ready Player One (11,345) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,830) The Cured (1,540) Blockers (1,436) Den 12. mann (763) Black Panther (577) Set It Up (576) Journey's End (493)
Dizi Altyazıları
Westworld (16,525) 12 Monkeys (3,075) Into the Badlands (2,829) La casa de papel (2,391) The 100 (2,248) Legion (1,497) The Crossing (1,172) Fear the Walking Dead (1,170) The Expanse (1,144) Vikings (1,052)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018