Giriş Kayıt
Karin Bergquist

Karin Bergquist (42)


Oyuncu

Karin Elin Kristina Bergquist, 11 Nisan 1975 Kungälv, Västra Götalands län, İsveç doğumlu oyuncu. Gir Kanıma (2008) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Karin Elin Kristina Bergquist
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1975
Doğum Yeri: Kungälv, Västra Götalands län, İsveç
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 7.2 2,870
2013 38 Suç Oyuncu    
2013 38 Dram Oyuncu 4.5 151
2012 37 Suç Oyuncu    
2012 37 Kısa Metraj Oyuncu 5.8 35
2012 Suç Oyuncu    
2010 Suç Oyuncu    
2009 Suç Oyuncu    

Gir Kanıma
2008 33 Dram Oyuncu 7.9 183,959
2008 Suç Oyuncu 6.4 386
2006 Suç Oyuncu    
2006 31 Dram Oyuncu 5.1 411
2005 Suç Oyuncu 7.6 4,174
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017