Giriş Kayıt
Nir Bergman

Nir Bergman (47)


Senarist, Yönetmen, Kameraman

Nir Bergman, 08 Ağustos 1969 Haifa, İsrail doğumlu senarist, yönetmen, kameraman. In Treatment (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Ağustos 1969
Doğum Yeri: Haifa, İsrail
Diğer Bir İsmi: Asaf Zippor
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 45 Biyografi Senarist
Yönetmen
6.8 79
2010 41 Dram Yönetmen
Senarist
7.2 171
2008 Dram Senarist 8.3 13,372
2003 34 Dram 7.6 989

Kırık Kanatlar
2002 33 Dram Senarist
Yönetmen
7.6 2,150
1997 28 Dram Kameraman    
Film Altyazıları
Gold (5,969) Get Out (3,120) Logan (2,636) Rings (2,357) The Age of Shadows (1,976) La La Land (1,807) Split (1,673) Sand Castle (1,512) Zashchitniki (1,499) The Great Wall (1,300)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,755) Fargo (3,794) The Last Kingdom (2,470) Into the Badlands (2,253) The Expanse (2,147) Doctor Who (2,031) Vikings (1,761) Game of Thrones (1,739) Better Call Saul (1,663) Supernatural (1,512)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017