Giriş Kayıt
Alan Bergman

Alan Bergman (92)


Müzisyen, Oyuncu, Müzisyen

Alan Bergman, 11 Eylül 1925 Brooklyn, New York City, New York, ABD doğumlu müzisyen, oyuncu, müzisyen. Gecenin Sıcağında (1967), Yentl (1983), Sybil (1976), In the Heat of the Night (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Eylül 1925
Doğum Yeri: Brooklyn, New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Alan
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 92 Belgesel Oyuncu
Müzik
8.2 27
1994 69 Dram Müzik    
1994 Dram Müzik    
1988 Dram Müzik 7.5 2,562
1983 58 Dram Müzik 6.6 10,285
1976 Biyografi Müzik
Müzik
8.0 4,906
1976 51 Komedi Oyuncu 6.8 1,724
1976 51 Suç Müzik 5.3 691

Saadet Günleri
1969 44 Dram Müzik 6.5 687

Gecenin Sıcağında
1967 42 Suç Müzik 8.0 54,927
Film Altyazıları
The Foreigner (7,226) The Mountain Between Us (5,166) Flatliners (4,805) Stronger (3,427) Beyond Skyline (3,232) Dunkirk (3,183) American Made (2,151) Kingsman: The Golden Circle (1,941) It (1,649) Victoria & Abdul (1,417)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,094) Mr. Robot (6,347) Game of Thrones (3,326) Shameless (2,772) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,598) Peaky Blinders (2,160) The Big Bang Theory (1,883) Manhunt: Unabomber (1,867) Stranger Things (1,292) Lucifer (1,257)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017