Giriş Kayıt
Barbara Bergin

Barbara Bergin


Oyuncu

Barbara Bergin, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi 7.5 421
2015 Suç Oyuncu 7.4 400
2008 Dram Oyuncu    

Çirkin Ördek Yavrusu ile Farecik
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 2,027

Yanlış Hesap
2003 Komedi Oyuncu 6.9 13,734
1998 Dram Oyuncu 4.8 288
1993 Dram Oyuncu 7.2 5,099
1988 Dram Oyuncu 2.7 385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017