Giriş Kayıt
Ulrich Bergfelder

Ulrich Bergfelder


Yapım Tasarımcısı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Sanat Bölümü

Ulrich Bergfelder, yapım tasarımcısı, yapım yöneticisi, oyuncu, sanat bölümü. Fitzcarraldo (1982), Mein liebster Feind - Klaus Kinski (1999), Yeşil Kobra (1987), Çöl Kraliçesi (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Uli Bergfelder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tuz ve Ateş
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.1 1,397

Çöl Kraliçesi
2015 Biyografi Yapım Tasarımcısı 5.6 6,096

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 7,744

Yenilmez
2001 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.6 3,578
1999 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
7.9 8,078

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.4 3,989
1992 Dram Yapım Tasarımcısı    

Yeşil Kobra
1987 Macera Yapım Tasarımcısı 7.0 5,822

Yeşil Karıncaların Düş Gördüğü Yer
1984 Dram Set Dekoratörü 7.1 1,532
1982 Macera Yapım Tasarımcısı 8.1 24,536

Vampir Nosferatu
1979 Korku Sanat Bölümü 7.6 25,956

Olay Yeri
1970 Suç Yapım Tasarımcısı 7.2 1,850
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017