Giriş Kayıt
Ulrich Bergfelder

Ulrich Bergfelder


Yapım Tasarımcısı, Yapım Yöneticisi, Oyuncu, Sanat Bölümü

Ulrich Bergfelder, yapım tasarımcısı, yapım yöneticisi, oyuncu, sanat bölümü. Fitzcarraldo (1982), Mein liebster Feind - Klaus Kinski (1999), Yeşil Kobra (1987), Çöl Kraliçesi (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Uli Bergfelder
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Yapım Tasarımcısı 4.6 241

Çöl Kraliçesi
2015 Biyografi Yapım Tasarımcısı 5.6 5,127

Benim Güzel Oğlum, Ne Yaptın Sen?
2009 Dram Yapım Yöneticisi 6.3 7,744

Yenilmez
2001 Dram Yapım Tasarımcısı
Oyuncu
6.6 3,578
1999 Belgesel Yapım Yöneticisi
Yapım Tasarımcısı
7.9 8,078

Kobra Takibi
1996 Aksiyon Yapım Tasarımcısı 6.3 3,826
1992 Dram Yapım Tasarımcısı    

Yeşil Kobra
1987 Macera Yapım Tasarımcısı 7.1 5,416

Yeşil Karıncaların Düş Gördüğü Yer
1984 Dram Set Dekoratörü 7.1 1,532
1982 Macera Yapım Tasarımcısı 8.2 22,617

Vampir Nosferatu
1979 Korku Sanat Bölümü 7.6 24,051
1970 Suç Yapım Tasarımcısı 7.3 1,773
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,046) Live by Night (6,916) Hidden Figures (5,627) Rogue One (5,051) Split (4,701) Paterson (3,979) Assassin's Creed (3,946) Patriots Day (3,791) Allied (3,446) Passengers (1,573)
Dizi Altyazıları
Legion (9,245) Arrow (5,501) The 100 (3,540) The Flash (3,365) The Expanse (3,110) Colony (2,511) Designated Survivor (2,502) The Last Kingdom (1,980) Vikings (1,943) The Originals (1,896)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017