Giriş Kayıt
Joseph Berger-Davis

Joseph Berger-Davis


Yapımcı, Editör, Yönetmen

Joseph Berger-Davis, yapımcı, editör, yönetmen. Miami Medical (2010), Hostages (2013), The Firm (2012), (2015) iZombie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 8,051
2015 Komedi Yapımcı 8.0 45,709
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.0 1,732
2013 Dram Yapımcı 6.8 8,800
2013 Dram Yapımcı 7.3 3,477
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 4,681
2011 Dram Yapımcı 7.4 14
2010 Aksiyon Yapımcı 7.4 1,008
2010 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,813
2009 Aksiyon Yapımcı 7.6 3,436
2007 Suç Yapımcı 7.3 2,031
2007 Dram Yapımcı 6.8 1,137

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı 7.5 7,547
1997 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.7 6,404
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
7.5 9,740

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Editorial Department 8.5 830,264
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (20,784) Blade Runner 2049 (3,449) Jigsaw (2,482) Geostorm (2,278) Last Flag Flying (1,687) The Man from Earth: Holocene (1,484) Dunkirk (1,278) It (1,027) The Foreigner (997) Justice League (783)
Dizi Altyazıları
Vikings (11,549) Shameless (5,906) Black Mirror (5,770) Star Trek: Discovery (3,337) The Big Bang Theory (3,262) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,130) Supernatural (3,079) The X Files (2,103) The Gifted (1,931) The Blacklist (1,609)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018