Giriş Kayıt
Joseph Berger-Davis

Joseph Berger-Davis


Yapımcı, Editör, Yönetmen

Joseph Berger-Davis, yapımcı, editör, yönetmen. Miami Medical (2010), Hostages (2013), The Firm (2012), (2015) iZombie (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Yapımcı 7.2 7,383
2015 Komedi Yapımcı 8.0 39,261
2014 Bilim-Kurgu Yapımcı 6.0 1,732
2013 Dram Yapımcı 6.8 8,609
2013 Dram Yapımcı 7.3 3,477
2012 Aksiyon Yapımcı 7.1 4,681
2011 Dram Yapımcı 7.4 14
2010 Aksiyon Yapımcı 7.4 1,008
2010 Aksiyon Yapımcı 7.0 2,813
2009 Aksiyon Yapımcı 7.6 3,436
2008 Suç Yapımcı    
2007 Dram Yapımcı    

"Ölü Bölge"
2002 Dram Yapımcı 7.5 7,271
1997 Suç Yapımcı
Yönetmen
7.7 6,110
1993 Suç Yapımcı
Editorial Department
7.5 9,338

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Editorial Department 8.5 788,889
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017