Giriş Kayıt
Grete Berger

Grete Berger (46)


Oyuncu

Grete Berger, 10 Şubat 1883 Jägerndorf, Moravia, Avusturya-Macaristan [bugünkü Krnov, Çek Cumhuriyeti] doğumlu oyuncu. Prag'lı Öğrenci (1913), (1927) Metropolis (1927), (1922) Dr. Mabuse, Kumarbaz (1922), (1924) Die Nibelungen: Siegfried (1924) gibi yapımlarla biliniyor.01 Ocak 1930 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1883
Ölüm Tarihi: 01 Ocak 1930
Doğum Yeri: Jägerndorf, Moravia, Avusturya-Macaristan [bugünkü Krnov, Çek Cumhuriyeti]
Diğer Bir İsmi: Greta Berger
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1928 45 Gerilim Oyuncu 7.7 2,221
1927 44 Dram Oyuncu 8.3 120,534
1924 41 Fantastik Oyuncu 8.1 3,812
1924 41 Dram Oyuncu 7.9 2,851
1922 39 Dram Oyuncu 7.0 1,053

Dr. Mabuse, Kumarbaz
1922 39 Suç Oyuncu 7.9 5,185

Destiny
1921 38 Fantastik Oyuncu 7.6 3,312

Prag'lı Öğrenci
1913 30 Dram Oyuncu 6.4 1,151
Dizi Altyazıları
The Flash (10,614) Better Call Saul (6,026) Fargo (5,292) Lucifer (4,319) Arrow (4,240) The 100 (4,060) Gotham (3,633) 12 Monkeys (2,875) American Gods (2,733) Supernatural (2,733)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017