Giriş Kayıt
Carl Berger

Carl Berger


Görüntü Yönetmeni, Müzisyen

Carl Berger, görüntü yönetmeni, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Müzik 6.2 15,244
1962 Western Görüntü Yönetmeni    
1958 Western Görüntü Yönetmeni 8.2 378
1957 Western Görüntü Yönetmeni 8.3 51
1957 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.1 1,965
1957 Suç Görüntü Yönetmeni 6.2 144
1955 Western Görüntü Yönetmeni 8.1 1,046
1952 Western Görüntü Yönetmeni 7.7 516
1949 Western Görüntü Yönetmeni 6.1 46
1949 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 62
1949 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 127
1948 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 59
Film Altyazıları
Red Sparrow (8,001) Den of Thieves (3,412) Maze Runner: The Death Cure (3,076) Winchester (2,665) Hostiles (2,538) A martfüi rém (2,014) 12 Strong (1,983) Bleeding Steel (1,596) The Commuter (1,515) Submergence (1,237)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (8,661) Westworld (8,594) Supernatural (4,921) The Big Bang Theory (3,700) The Terror (3,256) Gotham (3,131) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,653) Arrow (2,599) The Flash (2,145) Krypton (1,850)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018