Giriş Kayıt
Carl Berger

Carl Berger


Görüntü Yönetmeni, Müzisyen

Carl Berger, görüntü yönetmeni, müzisyen.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 Biyografi Müzik 6.2 14,895
1962 Western Görüntü Yönetmeni    
1958 Western Görüntü Yönetmeni 8.2 378
1957 Western Görüntü Yönetmeni 8.3 51
1957 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 8.2 1,705
1957 Suç Görüntü Yönetmeni 6.2 144
1955 Western Görüntü Yönetmeni 8.2 920
1952 Western Görüntü Yönetmeni 7.7 427
1949 Western Görüntü Yönetmeni 6.1 46
1949 Dram Görüntü Yönetmeni 5.3 62
1949 Aksiyon Görüntü Yönetmeni 5.3 127
1948 Dram Görüntü Yönetmeni 6.4 59
Film Altyazıları
Passengers (6,955) Assassin's Creed (6,302) Doctor Strange (4,887) Allied (3,476) Arrival (3,015) Split (2,583) xXx: Return of Xander Cage (2,489) Forushande (2,479) Moana (2,224) Hacksaw Ridge (1,808)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,159) Legion (7,052) Supernatural (6,808) Arrow (5,587) Taboo (5,130) Vikings (4,307) Black Sails (3,767) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,661) Suits (3,634) Blindspot (3,446)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017