Giriş Kayıt
Brad Bergbom

Brad Bergbom


Sesler

Brad Bergbom, sesler. Örümcek Adam 2 (2004), Aşk Masalı (2002), Bizim Kafe (1996), Paradise Lost 3: Purgatory (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Brad Bergbaum | Brad Steven Bergbom | Brad Berghom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Joan Didion: Merkez Dayanmayacak
2017 Belgesel Sesler 7.4 460
2017 Belgesel Sesler 7.0 1,955
2017 Belgesel Sesler 7.1 62
2016 Belgesel Sesler 8.4 462
2015 Belgesel Sesler 7.1 2,376
2013 Belgesel Sesler 4.8 482
2012 Belgesel Sesler 7.1 1,310
2011 Belgesel Sesler 8.1 7,248
2011 Belgesel Sesler 5.4 5,175
2010 Belgesel Sesler 7.7 392
2010 Belgesel Sesler 7.4 3,238
2009 Belgesel Sesler 7.6 734
2007 Belgesel Sesler 7.1 2,087
2007 Belgesel Sesler 7.8 1,442

Örümcek Adam 2
2004 Aksiyon Sesler 7.3 455,431

Aşk Masalı
2002 Komedi Sesler 5.1 73,473
2002 Komedi Sesler 6.9 434
2000 Komedi Sesler 7.6 5,944
2000 Dram Sesler 7.4 1,724
1999 Macera Sesler 8.3 1,258
1998 Komedi Sesler 6.9 492

Bizim Kafe
1996 Komedi Sesler 7.2 11,819

Sevginin Gücü
1994 Suç Çeşitli 8.6 816,332
1994 Dram Sesler 7.8 28
1985 Belgesel Sesler 8.0 523
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,306) Dunkirk (4,371) Stronger (3,702) It (2,467) American Made (1,767) Mother! (1,733) Loving Vincent (1,702) Kingsman: The Golden Circle (1,602) Flatliners (800) The Foreigner (768)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,399) Shameless (6,614) Mr. Robot (6,391) Game of Thrones (3,731) Peaky Blinders (2,586) Manhunt: Unabomber (2,522) Lucifer (1,943) Designated Survivor (1,819) Supernatural (1,536) The Big Bang Theory (1,472)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017