Giriş Kayıt
Vincent Bercholz

Vincent Bercholz


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Vincent Bercholz, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257

Ateşli Gençlik
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 636
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 421
1986 Komedi Çeşitli 5.2 321
1985 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 330

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,676
Film Altyazıları
Gold (5,922) Get Out (3,105) Logan (2,611) Rings (2,349) The Age of Shadows (1,962) La La Land (1,800) Split (1,661) Sand Castle (1,500) Zashchitniki (1,493) The Great Wall (1,292)
Dizi Altyazıları
The Blacklist (4,682) Fargo (3,734) The Last Kingdom (2,428) Into the Badlands (2,124) The Expanse (2,117) Doctor Who (2,007) Game of Thrones (1,686) Vikings (1,679) Better Call Saul (1,576) Supernatural (1,493)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017