Giriş Kayıt
Vincent Bercholz

Vincent Bercholz


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Vincent Bercholz, yapım yöneticisi, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2004 Aksiyon Yapımcı 7.1 257

Ateşli Gençlik
2001 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 636
1986 Komedi Yapım Yöneticisi 5.8 421
1986 Komedi Çeşitli 5.2 321
1985 Suç Yapım Yöneticisi 6.4 330

Mağlup Edilmeyen
1983 Aksiyon Çeşitli 6.3 1,676
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017