Giriş Kayıt
Steve Bentley

Steve Bentley


Kameraman, Senarist, Yönetmen

Steve Bentley, kameraman, senarist, yönetmen. CSI: Cyber (2015), Piranha (1995), The Woman Chaser (1999), Shock 'Em Dead (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bentley | Steven Bently
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Kameraman 5.7 214
2015 Suç Kameraman 5.4 8,402
2014 Aksiyon Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 6.7 119,099
2008 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
   

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 207,396
2005 Belgesel Kameraman 7.0 811
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 37,930

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 48,264
2003 Dram Kameraman 8.5 35,739

Yıllar Önce
2001 Dram Kameraman 6.3 96
2000 Komedi Kameraman 8.7 71,094
1999 Komedi Kameraman 7.2 525
1997 Aksiyon Kameraman 4.3 110
1996 Aksiyon Kameraman 4.1 434
1995 Korku Kameraman 3.9 1,319
1991 Korku Kameraman 5.4 633
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017