Giriş Kayıt
Steve Bentley

Steve Bentley


Kameraman, Senarist, Yönetmen

Steve Bentley, kameraman, senarist, yönetmen. CSI: Cyber (2015), Piranha (1995), The Woman Chaser (1999), Shock 'Em Dead (1991) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Bentley | Steven Bently
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Gerilim Kameraman 5.7 214
2015 Suç Kameraman 5.4 8,330
2014 Aksiyon Kameraman    
2011 Kısa Metraj Kameraman    
2009 Komedi Kameraman 6.7 118,815
2008 Kısa Metraj Senarist
Yönetmen
   

Kahramanlar
2006 Dram Kameraman 7.7 206,863
2005 Belgesel Kameraman 7.0 811
2004 Aksiyon Kameraman 7.0 37,783

Nip/Tuck 1
2003 Dram Kameraman 7.7 48,155
2003 Dram Kameraman 8.5 35,559

Yıllar Önce
2001 Dram Kameraman 6.3 96
2000 Komedi Kameraman 8.7 70,619
1999 Komedi Kameraman 7.2 525
1997 Aksiyon Kameraman 4.3 110
1996 Aksiyon Kameraman 4.1 434
1995 Korku Kameraman 3.9 1,319
1991 Korku Kameraman 5.4 633
Film Altyazıları
Live by Night (9,771) Resident Evil: The Final Chapter (8,761) Hidden Figures (4,641) Rogue One (4,218) Patriots Day (4,204) Assassin's Creed (3,718) Split (3,473) Allied (3,449) Paterson (3,264) Why Him? (1,786)
Dizi Altyazıları
Legion (4,376) The 100 (3,965) Arrow (3,216) Black Sails (3,150) The Expanse (3,034) The Originals (2,744) Colony (2,574) The Flash (2,245) The Last Kingdom (2,148) Vikings (2,010)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017