Giriş Kayıt
Galeazzo Benti

Galeazzo Benti (69)


Oyuncu, Yönetmen Asistanı

Galeazzo Bentivoglio, 06 Ağustos 1923 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu oyuncu, yönetmen asistanı. Io e mia sorella (1987) yapımıyla biliniyor.21 Nisan 1993 tarihinde (69 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Galeazzo Bentivoglio
Doğum Tarihi: 06 Ağustos 1923
Ölüm Tarihi: 21 Nisan 1993
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Diğer Bir İsmi: Galeazzo Bentivoglio
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1989 66 Oyuncu 7.0 151
1986 63 Komedi Oyuncu 6.1 440
1980 57 Dram Oyuncu 7.2 758
1974 51 Dram Oyuncu 5.3 92
1970 47 Macera Oyuncu 5.5 111
1954 31 Dram Oyuncu 6.9 41
1954 31 Komedi Oyuncu 7.1 1,094
1952 29 Komedi Oyuncu 5.9 14
1952 29 Komedi Oyuncu 6.8 105
1951 28 Oyuncu 6.1 8
1950 27 Komedi Oyuncu    
1949 26 Komedi Oyuncu
Yönetmen Asistanı
6.6 144
1947 24 Dram Oyuncu 6.5 68

Down with Riches!
1946 23 Dram Oyuncu 6.9 94
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017