Giriş Kayıt
Manu Bennett

Manu Bennett (48)


Oyuncu, Yapımcı

Jonathan Manu Bennett, 10 Ekim 1969 Rotorua, Yeni Zellanda doğumlu oyuncu, yapımcı. Spartaküs: Kan ve Kum (2010), Spartacus: Arenanın Tanrıları (2011), Shannara Günlükleri (2016), Beta Test (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jonathan Manu Bennett
Doğum Tarihi: 10 Ekim 1969
Doğum Yeri: Rotorua, Yeni Zellanda
Diğer Bir İsmi: John Bennett | Jon Bennett
Burcu: Terazi
Boyu: 1.80 m
9.5 (63 Oy)
  • Currently 190.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (21)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 48 Aksiyon Oyuncu 3.6 2,714
2016 47 Aksiyon Oyuncu 6.2 9,613

Shannara Günlükleri
2016 Macera Oyuncu 7.3 46,214

Hobbit: Beş Ordunun Savaşı
2014 45 Macera Oyuncu 7.4 411,675
2014 45 Belgesel 6.8 1,160
2014 45 Kısa Metraj Yapımcı 8.0 6

Hobbit: Smaug'un Çorak Toprakları
2013 44 Macera Oyuncu 7.9 539,194

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk
2012 43 Macera Oyuncu 7.9 694,066

Ok
2012 Aksiyon Oyuncu 7.7 354,684
2012 Dram Oyuncu 7.0 409
2011 42 Macera Oyuncu    

Spartacus: Arenanın Tanrıları
2011 Aksiyon Oyuncu 8.7 76,818

Spartaküs: Kan ve Kum
2010 Aksiyon Oyuncu 8.6 194,210

30 Gün Gece
2007 38 Korku Oyuncu 6.6 150,234

Yaşamak İçin Öldür
2007 38 Aksiyon Oyuncu 6.1 47,264

Denizci
2006 37 Aksiyon Oyuncu 4.7 29,633
2001 32 Dram Oyuncu 7.3 17,258
2000 Dram Oyuncu 7.1 28
1996 Aksiyon Oyuncu 7.1 496
1992 Dram Oyuncu 5.0 728
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018