Giriş Kayıt
John Michael Bennett

John Michael Bennett


Yapımcı, Oyuncu

John Michael Bennett, yapımcı, oyuncu. Playback (2012), The Betrayed (2008), The Clapper (2017), Coming & Going (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John M. Bennett
Takma İsmi: Johnny B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.1 911
2012 Korku Yapımcı 4.3 4,174
2011 Komedi Yapımcı 5.6 541
2011 Belgesel Yapımcı 9.3 10
2008 Suç Yapımcı 6.1 1,655

Süphe Altında
1990 Suç Oyuncu 6.9 32,531

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Oyuncu 6.9 4,627
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,830) Den of Thieves (2,812) Maze Runner: The Death Cure (2,625) Winchester (2,406) Hostiles (2,156) 12 Strong (1,720) A martfüi rém (1,594) The Commuter (1,260) Submergence (1,147) Bleeding Steel (1,111)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,894) Supernatural (4,482) The Big Bang Theory (3,070) Gotham (2,654) The Terror (2,546) Arrow (2,213) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,174) The Flash (1,839) Krypton (1,619) Legion (1,588)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018