Giriş Kayıt
John Michael Bennett

John Michael Bennett


Yapımcı, Oyuncu

John Michael Bennett, yapımcı, oyuncu. Playback (2012), The Clapper (2017), The Betrayed (2008), Coming & Going (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: John M. Bennett
Takma İsmi: Johnny B
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Yapımcı 5.1 2,726
2012 Korku Yapımcı 4.3 4,174
2011 Komedi Yapımcı 5.6 541
2011 Belgesel Yapımcı 9.3 10
2008 Suç Yapımcı 6.1 1,655

Süphe Altında
1990 Suç Oyuncu 6.9 32,662

Brooklyn'e Son Çıkış
1989 Dram Oyuncu 6.9 4,627
Dizi Altyazıları
Westworld (6,719) The Expanse (3,315) The 100 (2,986) La casa de papel (2,416) Colony (1,970) The Crossing (1,697) Luke Cage (1,632) Genius (1,503) 12 Monkeys (1,278) Vikings (1,249)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018