Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jill Bennett

Jill Bennett (41)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Jill Bennett, 14 Ağustos 1975 Fort Wayne, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı. And Then Came Lola (2009), Hava Kuvvetleri 2 (2006), The Pleasure Drivers (2006), (2005) Dante's Cove (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 14 Ağustos 1975
Doğum Yeri: Fort Wayne, Hindistanna, ABD
Burcu: Aslan
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
8.9 21
2013 38 Suç Oyuncu    
2009 34 Komedi Oyuncu 4.1 1,321
2008 33 Dram Oyuncu 7.8 56
2007 32 Komedi Oyuncu 4.8 244
2006 31 Dram Oyuncu 4.6 530

Hava Kuvvetleri 2
2006 31 Aksiyon Oyuncu 4.1 787
2005 Dram Oyuncu 6.2 1,655

Evimiz Hollwood'da
1990 Dram Oyuncu 6.2 24,202
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017