Giriş Kayıt
Elizabeth Bennett

Elizabeth Bennett (73)


Oyuncu

Yorkshire, England, UK, 20 Temmuz 1944 Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Baby Boom (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yorkshire, England, UK
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1944
Doğum Yeri: Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Elizabeth Bennet
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras 2
2011 67 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,234
2011 Dram Oyuncu 8.0 3,309

Demir Leydi
2009 65 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Miras
2008 64 Macera Oyuncu 6.5 12,070
2007 63 Dram Oyuncu    

Takvim Kızları
2003 59 Komedi Oyuncu 6.9 20,646
2002 58 Dram Oyuncu 6.7 90
2000 Dram Oyuncu 5.2 812
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,302
1996 Komedi Oyuncu    
1987 43 Komedi Oyuncu 6.1 11,526
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,982
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,247
1982 38 Dram Oyuncu 6.3 1,790
Dizi Altyazıları
La casa de papel (12,361) Vikings (3,494) Stargate Origins (3,366) Black Mirror (2,892) Star Trek: Discovery (1,518) Supernatural (1,494) American Crime Story (1,467) The X Files (1,387) McMafia (1,335) Altered Carbon (1,277)
Vizyonda bu hafta
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018