Giriş Kayıt
Elizabeth Bennett

Elizabeth Bennett (72)


Oyuncu

Yorkshire, England, UK, 20 Temmuz 1944 Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Baby Boom (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Yorkshire, England, UK
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1944
Doğum Yeri: Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Elizabeth Bennet
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Tehlikeli Miras 2
2011 67 Aksiyon Oyuncu 6.2 6,234
2011 Dram Oyuncu 8.0 3,259

Demir Leydi
2009 65 Dram Oyuncu    

Tehlikeli Miras
2008 64 Macera Oyuncu 6.5 11,520
2007 63 Dram Oyuncu    

Takvim Kızları
2003 59 Komedi Oyuncu 6.9 20,052
2002 58 Dram Oyuncu 6.7 90
2000 Dram Oyuncu 5.2 759
1999 Dram Oyuncu 5.8 1,134
1996 Komedi Oyuncu    
1987 43 Komedi Oyuncu 6.1 10,879
1986 Dram Oyuncu 6.0 1,787
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063
1982 38 Dram Oyuncu 6.3 1,790
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (12,560) Rogue One (6,290) Split (6,247) Live by Night (5,825) Hidden Figures (5,440) Assassin's Creed (4,447) Paterson (4,032) Patriots Day (3,803) Allied (3,261) Brimstone (2,007)
Dizi Altyazıları
Legion (9,830) Arrow (5,866) The Flash (5,543) The 100 (3,709) The Expanse (3,380) Legends of Tomorrow (2,727) Colony (2,468) The Blacklist (2,384) Vikings (2,317) Designated Survivor (2,254)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017