Giriş Kayıt
Clé Bennett

Clé Bennett


Oyuncu

Clé Bennett, oyuncu. How She Move (2007), Treed Murray (2001), Sensitive Skin (2014), Testere: Jigsaw Efsanesi (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Cle Bennett
Boyu: 1.78 m
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Testere: Jigsaw Efsanesi
2017 Suç Oyuncu 6.1 12,898
2017 Gerilim Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 7.1 1,175
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 1,619
2015 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 1,657
2015 Dram Oyuncu 7.1 14,529
2014 Biyografi Oyuncu 3.0 1,160
2014 Komedi Oyuncu 7.6 531
2013 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 4.0 653
2013 Animasyon Oyuncu 5.2 284

Güzel ve Çirkin
2012 Dram Oyuncu 7.2 31,795

Benim Hikayem
2010 Dram Oyuncu 7.3 21,258
2010 Dram Oyuncu 7.7 24,971
2010 Suç Oyuncu 6.5 302
2010 Suç Oyuncu 7.7 14,677

Hayvan 2
2008 Aksiyon Oyuncu 5.2 821
2008 Aksiyon Oyuncu 7.8 14,995
2008 Suç Oyuncu    
2007 Animasyon Oyuncu 7.2 5,562
2007 Dram Oyuncu 3.3 4,623
2004 Dram Oyuncu    
2003 Suç Oyuncu 8.6 1,131
2002 Aksiyon Oyuncu 5.5 5,133
2001 Dram Oyuncu 7.5 1,321
2001 Komedi Oyuncu 4.9 3,899

Büyük Yem
2000 Aksiyon Oyuncu 5.7 9,109

Gerçek Efsaneler
1998 Korku Oyuncu 5.5 51,029
1997 Aksiyon Oyuncu 7.5 7,836
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017