Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 17,621

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 42,940
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 10,914

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 31,874

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 124,369

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.2 109,956

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 18,510

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 82,894

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 235,152
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 92,990
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 90,766

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 102,512
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.3 6,689
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,817

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,474

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.2 58,870
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,358

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.7 13,813
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017