Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 43,184

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 45,398
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 11,058

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 32,554

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 126,298

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.2 110,972

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 18,650

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 83,741

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 238,663
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 94,302
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 91,468

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 103,340
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.3 6,757
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,886

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,737

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.2 59,670
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,527

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.7 13,813
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017