Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü 7.1 134
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 80,014

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 51,572
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 11,211

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 34,653

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 131,930

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.1 114,391

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 19,608

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 86,650

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 250,953
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 98,563
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 94,222

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 106,136
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.2 6,940
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 4,071

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 23,610

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 62,639
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü 7.2 26,914
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,701

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 15,097
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Film Altyazıları
Red Sparrow (6,997) Den of Thieves (2,922) Maze Runner: The Death Cure (2,702) Winchester (2,451) Hostiles (2,225) 12 Strong (1,773) A martfüi rém (1,639) The Commuter (1,309) Submergence (1,171) Bleeding Steel (1,170)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,272) Supernatural (4,608) The Big Bang Theory (3,259) Gotham (2,762) The Terror (2,725) Arrow (2,295) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,257) The Flash (1,914) Krypton (1,660) Legion (1,643)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018