Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 36,983

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 44,417
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 11,029

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 32,309

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 125,687

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.2 110,555

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 18,650

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 83,423

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 237,211
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 93,797
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 91,212

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 103,012
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.3 6,735
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,849

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,628

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.2 59,348
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,527

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.7 13,813
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Film Altyazıları
Kidnap (4,295) T2 Trainspotting (3,334) Beauty and the Beast (2,887) Contratiempo (1,506) The Fate of the Furious (1,450) Redivider (1,249) Dangal (1,124) The Boss Baby (1,015) The Great Wall (913) Get Out (798)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,859) Better Call Saul (5,691) The Flash (5,553) Twin Peaks (4,159) Lucifer (4,040) Into the Badlands (3,624) Supernatural (3,194) Gotham (2,912) 12 Monkeys (2,522) Fargo (2,467)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017