Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.3 1,821

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 39,366
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 10,724

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 31,235

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 122,492

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.2 108,905

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 18,387

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 82,043

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 230,952
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 91,727
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 90,071

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 101,707
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.3 6,463
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,765

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,222

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.2 58,033
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,358

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.7 13,813
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017