Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Set Dekoratörü 7.1 134
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 67,980

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 48,778
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 11,211

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 33,575

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 129,143

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.1 112,719

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 19,120

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 85,119

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 244,840
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 96,605
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 92,664

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 104,699
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.2 6,869
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,980

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 23,226

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.3 61,211
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü 7.2 26,914
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,701

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.8 14,727
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Dizi Altyazıları
Vikings (6,658) Shameless (4,754) Game of Thrones (3,408) Mr. Robot (3,098) Supernatural (2,869) Arrow (2,293) The Big Bang Theory (2,269) Outlander (2,077) Gotham (1,884) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,806)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017