Giriş Kayıt
Susan Benjamin

Susan Benjamin


Set Dekoratörü, Sanat Bölümü, Yapım Tasarımcısı

Susan Benjamin, set dekoratörü, sanat bölümü, yapım tasarımcısı. Kör Nokta (2009), Mr. Banks (2013), Lie to Me (2009), Frost/Nixon (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Set Dekoratörü 7.2 12,597

Zor Saatler
2016 Aksiyon Set Dekoratörü 6.8 41,511
2015 Komedi Set Dekoratörü 7.8 10,832

Alexander ve Felaket, Korkunç, Berbat, Çok Kötü Bir Gün
2014 Komedi Set Dekoratörü 6.2 31,603

Mr. Banks
2013 Biyografi Set Dekoratörü 7.5 123,481

Kampanya
2012 Komedi Set Dekoratörü 6.2 109,536

Dostluğun Gücü
2011 Dram Set Dekoratörü 6.9 18,508

Salaklar Sofrası
2010 Komedi Set Dekoratörü 5.9 82,526

Kör Nokta
2009 Biyografi Set Dekoratörü 7.7 233,425
2009 Suç Set Dekoratörü 8.0 92,420
2008 Dram Set Dekoratörü 7.7 90,437

Çılgın Motorcular
2007 Aksiyon Set Dekoratörü 5.9 102,140
2007 Komedi Set Dekoratörü    
2004 Game-Show Set Dekoratörü 5.3 6,625
2001 Dram Set Dekoratörü 7.4 3,805

Roswell 1
1999 Dram Set Dekoratörü 7.5 22,368

Masum Bir Katil
1998 Aksiyon Set Dekoratörü 6.4 6,312
1997 Dram Sanat Bölümü 7.2 58,534
1997 Komedi Set Dekoratörü 5.1 832

Vahşi Av
1995 Macera Yapım Tasarımcısı 5.1 176

Mahşer
1994 Macera Set Dekoratörü    
1993 Komedi Set Dekoratörü 6.2 7,358

Hayvan Mezarlığı 2
1992 Aksiyon Set Dekoratörü 4.7 13,813
1991 Dram Set Dekoratörü 6.4 4,132
1990 Dram Sanat Bölümü 5.2 152
Film Altyazıları
Passengers (8,697) Doctor Strange (4,334) Assassin's Creed (4,023) Arrival (2,966) Allied (2,789) xXx: Return of Xander Cage (2,617) Moana (1,900) Forushande (1,748) Hacksaw Ridge (1,747) Fences (1,538)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,723) Supernatural (8,521) Legion (8,327) Arrow (6,219) Black Sails (3,932) Vikings (3,908) Taboo (3,893) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,875) Suits (3,475) The 100 (3,264)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017