Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Mario de Benito

Mario de Benito (58)


Müzisyen

Mario de Benito, 25 Eylül 1958 Taravilla, Guadalajara, Castilla-La Mancha, İspanya doğumlu müzisyen. "Cuéntame" (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Eylül 1958
Doğum Yeri: Taravilla, Guadalajara, Castilla-La Mancha, İspanya
Diğer Bir İsmi: Maestro Mario de Benito
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 56 Müzik 6.2 276
2014 56 Müzik 6.2 196

Alçaklara Huzur Olmayacak
2011 53 Gerilim Müzik 6.5 3,399
2010 52 Dram Müzik 5.9 181
2007 49 Aksiyon Müzik 6.0 147
2007 49 Komedi Müzik 5.2 336
2006 48 Korku Müzik    

Bir Frank, 14 Pesata
2006 48 Komedi Müzik    
2004 46 Komedi Müzik 6.5 715
2003 45 Dram Müzik 6.8 364
2003 45 Aksiyon Müzik 5.4 226

Kasa 507
2002 44 Aksiyon Müzik 6.9 1,864
2002 44 Dram Müzik 5.0 43
2000 42 Dram Müzik 6.4 132
1998 40 Komedi Müzik 4.7 144
1997 Komedi Müzik 4.5 224
1996 38 Müzik 6.9 47
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017