Giriş Kayıt
Andrea Bendewald

Andrea Bendewald (47)


Oyuncu

Andrea Bendewald, 04 Mart 1970 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Ayın Çalışanı (2004), (2001) Onunla Bir Gece (2001), (1997) Bir Koca Şart Mı? (1997), (2013) Legit (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 04 Mart 1970
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Andréa Bendewald
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 43 Dram Oyuncu    
2013 43 Komedi Oyuncu    
2013 Komedi Oyuncu 8.2 6,827
2011 41 Komedi Oyuncu 7.7 7
2006 36 Komedi Oyuncu 6.4 23,422

Ayın Çalışanı
2004 34 Komedi Oyuncu 6.2 8,589

Onunla Bir Gece
2001 31 Komedi Oyuncu 6.1 26,018
2001 31 Komedi Oyuncu 5.3 1,609
1998 28 Komedi Oyuncu 4.0 262

Bir Koca Şart Mı?
1997 27 Komedi Oyuncu 5.5 16,441
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,265) Kidnap (4,391) The Fate of the Furious (4,013) The Boss Baby (2,792) Contratiempo (1,949) Dangal (1,803) The Great Wall (1,560) Get Out (1,353) The LEGO Batman Movie (1,353) The Shack (1,162)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,778) American Gods (6,106) Fargo (4,907) Lucifer (4,868) Into the Badlands (3,028) The 100 (2,968) Arrow (2,656) Twin Peaks (2,397) The Flash (1,940) 12 Monkeys (1,925)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017