Giriş Kayıt
Craig Bench

Craig Bench


Editör, Editör

Craig Bench, editör, editör. Boston Legal (2004), Ally Mcbeal 1 (1997), The Closer (2005), Büyük Suçlar Şubesi (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Editör 5.8 2,163

Büyük Suçlar Şubesi
2012 Suç Editör 7.6 10,074

Canlı Hedef
2010 Aksiyon Editör 7.8 16,243
2005 Suç Editör 7.6 20,004
2004 Komedi Editör 8.4 38,816
2003 Dram Editör 6.6 73
2003 Dram Editör 5.9 283
2003 Dram Editör 7.5 1,052
2002 Dram Editör 5.0 67

Kırık Kalbin Bedeli
1999 Editör 5.1 121

Ally Mcbeal 1
1997 Komedi Editör 6.8 26,458
1993 Suç Editör 7.5 9,964

Kör Şiddet
1989 Aksiyon Editorial Department 6.3 11,504
Dizi Altyazıları
Westworld (5,891) La casa de papel (2,365) The Expanse (1,977) Legion (1,670) Colony (1,455) Cloak & Dagger (1,227) Goliath (1,226) Vikings (949) 12 Monkeys (894) Fear the Walking Dead (805)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018