Giriş Kayıt
Buzz Belmondo

Buzz Belmondo (70)


Oyuncu

Lozeno Matawaran, 20 Şubat 1947 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Bu Dünyanın Dışından (1987) yapımıyla biliniyor.21 Kasım 2017 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Lozeno Matawaran
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1947
Ölüm Tarihi: 21 Kasım 2017
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Buzzy Belmondo
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 63 Aksiyon Oyuncu 6.5 87,233
2008 61 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Milyarlık Bela
1997 50 Dram Oyuncu    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 21,291

Bu Dünyanın Dışından
1987 Komedi Oyuncu 7.4 1,189
Film Altyazıları
Red Sparrow (5,894) Den of Thieves (2,898) Hostiles (2,784) 12 Strong (2,650) Maze Runner: The Death Cure (2,513) Winchester (1,921) Submergence (1,590) Peter Rabbit (1,543) The Commuter (1,202) Wildling (946)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,722) Supernatural (3,834) The Flash (3,557) The Terror (3,346) Legion (3,142) The Big Bang Theory (2,145) The Crossing (1,992) The Expanse (1,915) Gotham (1,817) Arrow (1,714)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018