Giriş Kayıt
Buzz Belmondo

Buzz Belmondo (70)


Oyuncu

Lozeno Matawaran, 20 Şubat 1947 San Francisco, California, ABD doğumlu oyuncu. Bu Dünyanın Dışından (1987) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Lozeno Matawaran
Doğum Tarihi: 20 Şubat 1947
Doğum Yeri: San Francisco, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Buzzy Belmondo
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2010 63 Aksiyon Oyuncu 6.5 85,846
2008 61 Gerilim Oyuncu 3.2 192

Milyarlık Bela
1997 50 Dram Oyuncu    

Sahil Güvenlik
1989 Dram Oyuncu 5.2 20,818

Bu Dünyanın Dışından
1987 Komedi Oyuncu 7.4 1,189
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017