Giriş Kayıt
David Bellisario

David Bellisario


Yapımcı

David Bellisario, yapımcı. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapımcı 6.7 41,577

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yapımcı 7.9 99,276
1995 Aksiyon Yapımcı 6.6 14,386
1995 Aksiyon Yapımcı    

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 22,458
1980 Aksiyon Yapımcı 7.5 17,790
Dizi Altyazıları
Westworld (15,087) Supernatural (4,519) La casa de papel (4,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,350) Gotham (3,333) Arrow (2,493) 13 Reasons Why (2,016) The 100 (2,014) Lucifer (1,788) The Flash (1,754)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018