Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
David Bellisario

David Bellisario


Yapımcı

David Bellisario, yapımcı. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapımcı 6.7 36,876

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yapımcı 7.9 90,194
1995 Aksiyon Yapımcı 6.5 13,655
1995 Aksiyon Yapımcı    

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 20,827
1980 Aksiyon Yapımcı 7.5 16,054
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017