Giriş Kayıt
David Bellisario

David Bellisario


Yapımcı

David Bellisario, yapımcı. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapımcı 6.7 37,407

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yapımcı 7.9 91,009
1995 Aksiyon Yapımcı 6.5 13,720
1995 Aksiyon Yapımcı    

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 20,962
1980 Aksiyon Yapımcı 7.5 16,228
Film Altyazıları
Passengers (7,148) Assassin's Creed (6,368) Doctor Strange (4,979) Allied (3,524) Arrival (3,101) Split (2,596) xXx: Return of Xander Cage (2,513) Forushande (2,512) Moana (2,257) Hacksaw Ridge (1,857)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,259) Legion (7,337) Supernatural (7,276) Arrow (5,685) Taboo (5,176) Vikings (4,388) Black Sails (3,830) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,707) Suits (3,696) Blindspot (3,484)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017