Giriş Kayıt
David Bellisario

David Bellisario


Yapımcı

David Bellisario, yapımcı. JAG (1995) yapımıyla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Yapımcı 6.7 39,652

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Yapımcı 7.9 95,814
1995 Aksiyon Yapımcı 6.6 14,113
1995 Aksiyon Yapımcı    

Zamanın Ötesinde
1989 Aksiyon Yapımcı 8.1 21,809
1980 Aksiyon Yapımcı 7.5 17,191
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017